Şimdi Ara

Note 5 nougat güncellemesinden sonra sorunlar ve çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birçok kişinin yaşadığı bir problem ama bir kısmı da farkında değil. Note 5 nougat güncellemesinden sonra benim tespit edebildiğim sorunlar şunlar:

1-Bildirim seslerinin bazen gelmemesi, yeniden başlatıldığında düzelmesi ama bir süre sonra tekrar bildirim gelmemesi.

2-Facebook, youtube gibi uygulamalarda video oynatamama sorunu. Yuvarlak yüklenme simgesinde kalıyor. Bu da yeniden başlatınca düzeliyor ama sık sık tekrarlıyor.

3-Whatsappta bile kasma donma yaşaması ve tekrar başlatmadan uygulamanın açılmaması.

4-Şarj olma süresinin bariz bir şekilde uzaması.

5-Saçma sapan ısınma sorunları.

Bu sorunları çözmeye çalıştım ancak başarısız oldum şimdilik. Odin üzerinden 6.0.1'e downgrade etmeyi denedim. O da sürekli failed hatası verdi olmadı. Smart switch ile kurtardım telefonu. 3 kez farklı zamanlarda bunu denedim. Bazı forumlarda s-pen sesini kapatınca düzeldiği söylenmiş ama onu denedim o da olmadı.

Wipe işlemlerini yaptım, fabrika ayarlarına falan döndürdüm olmadı zaten onları söylemiyorum bile :)

Bilgili ve ilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Hadi el atın da çözelim şu sorunu.

• 7'yi adam etme gayreti yerine Android 6 kurmaya yonelmeli bence. Ben note5 de hala 5.1.1 kullaniyorum. Şarj hariç sikintim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

7'yi adam etme gayreti yerine Android 6 kurmaya yonelmeli bence. Ben note5 de hala 5.1.1 kullaniyorum. Şarj hariç sikintim yok.

Zaten ondan ümidi kestim. 6.0.1'e döndürmeye çalıştım. Beceremedim diyelim. O konuda da öneri varsa alabilirim.
  • xda forumuna bakmaniza oneririm internette geri donus rehberi vardir olmadi habanci forumlardan yardim isteyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

xda forumuna bakmaniza oneririm internette geri donus rehberi vardir olmadi habanci forumlardan yardim isteyin

Oraya da baktım da başka kod numaralı telefonlar için var hep. Misal verizon için anlatmış eleman. Bizimkine uyar mı bilemedim. Sonra yanlış bir şey yapıp da hepten bozarım diye düşündüm. Ama artık niyeti bozdum. Şimdi 6.0.1 türkiye cihazı için olan romu indirdim. XDA forumdaki yönergeleri uygulayarak kurmaya çalışacağım bakalım.
  • Sonuç ne hocam? Benimde son 20mblık güncellemeden sonra cihaz ekran uyku moduna girdikten sonra açılmamaya başladı kapanıyor yeniden açıyorum bir süre sonra yeniden kapanıyor kafayı yiyeceğim.
  • Hocam benim S6 da sizinki gibi :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Ben temmuzun 11'inde garantiye gönderdim bugün aldım cihazı tamir etmişler. Anakartı, bataryayı ve arka kapağı değiştirmişler. Şu an hiç sıkıntı yok güncelleme en son olanı ve çok akıcı halde telefon.
  • merhaba,
    anlattığın bütün problemlerin hepsi benim note 5 de de son 4-5 gündür var.
    önce telefona format attım bi süre sonra aynı sorunlar devam etti
    bir sonraki gün telefonu yetkili servise götürdüm. görevliye sorunu anlattım
    en son gelen güncelleme ile telefonun bu hale geldiğini belirttim.
    sözde telefona yazılım attı.fakat yazılımdan 5-6 saat sonra tekrar donmalar başladı.
    telefonu kapatıp açınca bir süre normal çalışıyor sonra tekrar sapıtıyor.
    en son bugün tekrar servise gittim. aynı görevli arkada sorunun yazılımsal olduğunu ve ancak samnsung tarafından
    yapılacak olan güncelleme ile çözülebileceğini söyledi.
    bu güncelleme ne zaman gelir sorusuna ise bir cevap veremedi.

böyle bir saçmalık olamaz dünyanın parasının ver telefon al sonra saçma sapan bir güncellemeden sebep
    telefonun bir işe yaramasın.

Allah bildiği gibi yapsın

• Ben note 5 imi sattım ve yerine xiaomi mi6 aldım. Sorunu ise sürümü düşürerek çözebilirsiniz. Orjinal 6.0.1 i indirip odin ile yükleyince oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi php cooker -- 5 Eylül 2017; 9:35:49 >
  • Ben 6 a geri döndüm sorunlardan kurtuldum. Kafam rahat. Dönmek isteyenler teknokulisteki anlatılan işlemi birebir yapsın sadece başka siteden Türkiye rom u indirin. Teknokulisteki rom başka ülkeye ait o yüzden tr çıkışlı cihazlarda failed alıyorsunuz.

Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.