Şimdi Ara

Note1 mi Note2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 telefondan birini almak istiyorum.
    Note1 1200 TL civarında Note2 1700 TL civarında sanırım.
    Note2 aradaki 500 TL lik farka değer mi sizce.
    Benim amacım yolculuk yaparken birşeyler okuyup üzerine notlar alabilmek. Hareket halindeyken rahatça internete girebilmek.
    Şarjı da hemen bitmesin yeterli. Son çıkan teknoloji hep değerinin üstünde satılır mantığıyla acaba o fiyatı Note2 hakediyor mu?

• bence 500 tl farkı elbette hak etmiyor ben olsam note 1 alırdım farkıda note 3 e ayırırdım...
  • Note 2 bence aradaki farka değmez. İkinci el bölümünde 1300TL (+-150TL) sıfır cihaz satanlar var. Eğer sizin için uygunsa onu da hesaba katın derim. Yok Türkiye'den alacağım derseniz Note tercih edilebilir. Maddi durumunuz yeterliyse Note 2 daha iyi tabii ki.
  • Note 1 Senin işini görecektir Hocam tamam Note 2 harika bi cihaz ama Note 1 ide yabana atmamak gerek.
  • Bana kalırsa Note 2 500TL'lik farkı sonuna kadar hakediyor. Note'un kalemini pek kullanma şansım olmadı ama Note 2 sadece kalemi için bile o farkı hak eder.
    Tabi bütçe buna izin vermiyorsa bilemem. Ama not almak vs. için Note 2'nin kalemi mükemmel derecede denilebili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Note 2'yi 2. el alırsan al ama aradaki 500 TL farka değecek bir fark yok. Yazdıklarına göre Note 1 sana yetecek bir telefondur.
  • Ben de öyle düşünüyorum ancak. SPEN'i çok daha iyi yazıyor diye söylüyorlar ve ayrıca NFC varmış, işe yarar mı bilmiyorum ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel olanı almak iyidir bence.

• Bana kalırsa iki telefon arasında 500 TL farkı hak eden bir fark yok.Mutlaka donanım ve yazılım olarak güncelleme ve iyileştirme mevcuttur.Ama bence bu iyileştirme aradaki fiyat farkını karşılamıyor.Üst versiyon çıktığında bir önceki versiyon ciddi fiyat kaybına uğruyor olay bu.Sizin yazmış olduğunuz ihtiyacınızı Note-1 de rahat rahat karşılar.Note-3 çıktığında note-2 fiyatıda böyle düşecek.Yine arada dişe dokunur bir fark olmayacak.Almışken en güncelini alayım diyorsanız tabii ki note-2 ama onun dışında note-1 iş görür bence.
  • Note 2 ye hic isinamadim . Bence note 1 kesinlikle daha klas duruyor arti speni kullanimda hic bir zorkuk yasamadim sahsen bir kac gun deneme firsatim oldu note 1 olfukca yeterli bir cihaz 500 tl fark vermek gereksiz .

• aradaki farkı değerlendirmek size kalmış ama yolculukta daha uzun şarj süresi istiyorsanız note 2 daha doğru bir seçim olacaktır.
  • Öncelikle genel olarak düşünmeniz daha sağlıklı olacaktır. Şuanlık baktığınızda evet note I şuan bu işlerinizi görecektir. Ama güncelleme ve yenilenme konusunda note 2 daha fazla bir süre hizmet alıcaktır. Tabikide artıları var note 2 nin şahsen ben kendim kullanıyorum gayet memnunum. Bence şu soruyu sorun kendinize 500 TL vermek sizi ne kadar etkileyecek. Eğerki ciddi anlamda etkiler diyorsanız hiç kasmadan kendinizi gidin direk note I i alın derim. Çok fazla etkilemez o fark beni diyorsanız Note II yi alın. (Note II yi aldığınıza pişman olacağınızı düşünmüyorum.)
  • Note 1 biraz daha yawaş kalıyor note 2 de tonlarca sayfa açtığım halde kasma yok tarayıcılarda bunun anlayabiliyorsun note 2 almanı öneririm çünkü daha hızlı ve daha güçlü bi donanım yapısına sahip ama note 1 de kötü telefon değil bilakis note 2 diyorum dokunmatik hazzı bile değişik ;)http://www.netsiparis.com/detay/17001275190/SAMSUNG-N7100-GALAXY-NOTE-2-CEP-TELEFONU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.