Şimdi Ara

Notebook'a su döküldü çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce Acer Aspire 5738 Notebook'un klavyesine su döküldü.Klavye o andan itibaren bir kaç tuş dışında çalışmıyor ama bilgisayar sorunsuz kullanılıyordu.Ben harici klavye takarak çalışıyordum daha sonra harici klavyeyide algılamamaya başladı.Hatta artık ara ara ekran klavyesi bile yazmıyordu.Yaklaşık 1 haftadır bilgisayar açılırken sürekli ses geliyor klavyeden sallama bir kaç tuşa basıyorum orayı geçiyor daha sonra windows başlatılıyora geldiğinde yine aynı sürekli dıt diye ses geliyor yine bir kaç tuşa basıyorum bilgisayar açılıyor ama artık eskisi kadar kullanılmıyor.Format at demeyin 2-3 kere format attım.Sizce sorun nerede?Ben tamir ettirmek istesem bana kaç liraya patlar?

• Su dökülmüş zaten.Oksitlenme başlamıştır.Pert olur o laptop.Geçmiş olsun.
  • götüreceksin bakacaklar hocam ne zarar olmuş .. maliyet fazla ise yeni alırsın değilse yaptrırsın
  • Teşekkürler arkadaşlar peki sizce zarar büyükmüdür?Sizce ortalama kaç liraya patlar?Aslına bakarsanız su dedim ama küçük kardeşim notebooku silerken bezin suyunu tam sıkmamış sorunlar bundan dolayı olmuş.Bezde çamaşır suyuda varmış.
  • pert 450 600TL arası.
  • Hımm tamam teşekkürler artık çöpe gidecek.
  • Usta , arkadasımızın dedgı gıbı sıvı madde bılgısayarın ıslemcısını pert ettiriyor yaptırmaya kalksan laptop parası kadar malıyet cıkar ona verecegın paraya gıt taksıtını ode al en mantıklısı gecmıs olsun bende bılgısayarın ekranını kırdım sınırden :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru söylüyorsun, geçmiş olsun.
  • bana su ve kola aynı anda döküldü babamın hediyesiydi herif ağzımı burnumu kırıcaktı pili falan çıkardım attım pirincin içine 4-5 saat açmadım şuan zımba gibi erken önlem hayat kurtarır ama geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.