Şimdi Ara

notebook aldım sorunlu çıktı yardım arkadaşlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 gün önce teknosadan notebook aldım.asus marka 5.nesil i5 8 gb ram 2 gb ekran kartı vs.bilgisayar hızlı bir şey fakat.3.günün sonunda bilgisayar kafayı yedi.çok çok aşırı kasmalar donmalar yaşamaya başladım.öyleki bilgisayarı açtığımda win 8 menüsü açılırken bile donuyor.bilgisayarı düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum.2 yıl garantisi var ama benim gayem bilgisayarı servisine vermek yerine iade edip aynısı almak mümkünmü.sorunun işlemci vs. gibi bir yerde olduğunu düşünüyorum.ilk olarak virüs girdiğini düşündüm virüs programı yükledim olmadı,format attım olmadı.artık teknosaya gitme kararı aldım.bilgisayarı servise vermek istemiyorum çünkü bilgisayarla oynanmasını istemiyorum.yok içini aç parçasını sök.alalı daha 5 gün oldu 2 gündür düğmesine basmıyorum.dünyanın parasını verdik servisin bana karşı haksızlık olacağını düşünüyorum.sonuçta sıfır ürün olarak aldım.kullanıcı hatası yok.haksızmıyım arkadaşlar.internet sitesinde teknosanın iade koşullarını okudum.ürünün ambalajı açılmamış olacak,satışa hazır olacak vs. falan diyordu.servis yerine iade edebilirmiyim.bilgisi tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.şimdiden çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.