Bildirim
Notebook HDDsinin önbelleğini nasıl öğrenirim????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lınktekı hd tune programını ındırın program ıcerısınde kırnmızı daırede marka model bılgısı yazar bunu sıtesınden veya googleden aratın o sekılde ogrenebılırsınız
http://www.hdtune.com/hdtunepro_350_trial.exe
-
Everest programı ile
Depolama / Windows Depolama
HDD ile ilgili tüm bilgiler gözükmekte !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 25 Nisan 2009; 1:01:54 > -
Teşekkür ederim önerdiğiniz 2 yöntemi denedim fakat göstermiyor.Tekrar deniyeceğim everestin ultimate sürümü ile.Everestin home editionu ile denemiştim göstermemişti fakat ultimate editionu gösterdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defuckto123321 -- 25 Nisan 2009; 1:13:03 > -
quote:
Orjinalden alıntı: defuckto123321
Teşekkür ederim önerdiğiniz 2 yöntemi denedim fakat göstermiyor.Tekrar deniyeceğim everestin ultimate sürümü ile.
Evet, yeni sürüm ile dene. Göstermesi gerek -
quote:
Orjinalden alıntı: *Furious*
quote:
Orjinalden alıntı: defuckto123321
Teşekkür ederim önerdiğiniz 2 yöntemi denedim fakat göstermiyor.Tekrar deniyeceğim everestin ultimate sürümü ile.
Evet, yeni sürüm ile dene. Göstermesi gerek
evet home edition göstermezken ultimate edition gösterdi.8mb imiş.günümüzde 32 mb lı hddlerin olduğunu düşünürsek oldukça az bir değer.artık 32mbit önbellekli e-sata external bir hdd alıp e-satadan bağlayıp ona 2.bir windows ve oyunları kurucam.bu şekilde performans artışı sağlarım sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X