Şimdi Ara

Notebook Kapanma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Benim sorunum kullandığım laptopun oyun oynarken eğik pozisyona geldiği zaman kapanması. Normal konumda oyun oynarken kapanmamasına rağmen uzandığım yerde dizlerimi yukarı kaldırdığımda bilgisayarım ortalama 45 derecelik açıya falan geldiği zaman önce aşırı kasıyor ondan sonra hiç birşey yapmaya izin vermeden kapanıyor. O sırada tekrar düzeltmeye kalksam da iş işten çoktan geçmiş oluyor. Problemin ne olduğunu bulamadım. Bir fırsat bulup bilgisayarcıya da soramadım. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar..

LENOVO Z570AM bilgisayar modelim..

• - 'Kapak Kapıtıldığında Gerçekleşenleri Değiştir'e tıklayın. 'Kapağı Kapattığımda' eylemine 'Hiçbir Şey Yapma' seçeneğini seçin. Aynısını Prize Takılı konumunda ve Batarya konumunda olacak şekilde ayarlayın.

Sorun Çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- 'Kapak Kapıtıldığında Gerçekleşenleri Değiştir'e tıklayın. 'Kapağı Kapattığımda' eylemine 'Hiçbir Şey Yapma' seçeneğini seçin. Aynısını Prize Takılı konumunda ve Batarya konumunda olacak şekilde ayarlayın.

Sorun Çözülecektir.

dostum yardım etme isteğin için teşekkür ederim ama kapakla alakalı bir sorun değil ki benimkisi. Bilgisayarın klavye yerini yere paralel düşün ekran tarafından yukarı kaldırdığımızda klavye kısmı yere 45 dereceye yakın geldiğinde kapanıyor. Umarım gözünde canlandırabilecek kadar anlatabilmişimdir.
  • Konu güncel.
  • up benimde aynı sorunum
  • Kucağınızda kullanırken fan giriş çıkışlarını kapatıyor olabilir misiniz? Kasıp kapanması sıcaklık sorunu gibi görünüyor.
  • şimdi şöyle açıklayayım size normal masaüstünde iken kapağı kapatıp tv ye bağlayarak sorunsuz şekilde kullanabiliyorum. Ancak herhangibir oyun açıp bilgisayarın kapağını kapatıp tv ye bağlayınca bilgisayar kapanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruk91

şimdi şöyle açıklayayım size normal masaüstünde iken kapağı kapatıp tv ye bağlayarak sorunsuz şekilde kullanabiliyorum. Ancak herhangibir oyun açıp bilgisayarın kapağını kapatıp tv ye bağlayınca bilgisayar kapanıyor.

Sorunlarımız aynı değil dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sintai

Kucağınızda kullanırken fan giriş çıkışlarını kapatıyor olabilir misiniz? Kasıp kapanması sıcaklık sorunu gibi görünüyor.

fan çıkışlarının kapanması gibi bir durum söz konusu değil çünkü soğutucu kullanıyorum.
  • O zaman hdd için fall sensör- sert hareketlerde kilitleme-kapama gibi bir program-yazılım olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sintai

O zaman hdd için fall sensör- sert hareketlerde kilitleme-kapama gibi bir program-yazılım olabilir mi?

fall sensör olup olmadığını nasıl anlayabilirim. o tarz bir program yüklemedim hiç bilgisayara
  • Konu güncel..
  • Dizlerinin üstünde soğutucuyla kullnıyorsun dizleri toplarken soğutucu olsabile soğutucu acaba yeterli hava akımını bilgisayara aksettirebiliyormu hiç sanmıyorum düz zeminde sıkıntı yokta yatakta yada çekyetta uzanıp oyun oynayayım dediğinizde nasıl leptopun hava kanallarını tıkadığınızda ısınma yapıyor öylede soğutucu leptopu soğutacak yeterli hava akımını bulamadığında işelvini yerine getirmez birde sizden soğutucusuz oyun oynayıp ısı değerlerini yazmanızı istiyorum,sıcaklık programı olarak hw monitör kullanabilirsiniz.Şundan dedim eğer soğutucusuz aşırı ısınma varsa bu leptopun fanının tozlandığını gösterecek buna soğutucu etki etmez,hava akımı yetersiz olduğunda soğutucu iş yapmayacağından aşırı ısınmadan kapanması doğal,neticeyi yazarsınız.Modeliniz z570 ve ortalama 1.5 senelik bilgisaayr tozlanma olasılığı yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Dizlerinin üstünde soğutucuyla kullnıyorsun dizleri toplarken soğutucu olsabile soğutucu acaba yeterli hava akımını bilgisayara aksettirebiliyormu hiç sanmıyorum düz zeminde sıkıntı yokta yatakta yada çekyetta uzanıp oyun oynayayım dediğinizde nasıl leptopun hava kanallarını tıkadığınızda ısınma yapıyor öylede soğutucu leptopu soğutacak yeterli hava akımını bulamadığında işelvini yerine getirmez birde sizden soğutucusuz oyun oynayıp ısı değerlerini yazmanızı istiyorum,sıcaklık programı olarak hw monitör kullanabilirsiniz.Şundan dedim eğer soğutucusuz aşırı ısınma varsa bu leptopun fanının tozlandığını gösterecek buna soğutucu etki etmez,hava akımı yetersiz olduğunda soğutucu iş yapmayacağından aşırı ısınmadan kapanması doğal,neticeyi yazarsınız.Modeliniz z570 ve ortalama 1.5 senelik bilgisaayr tozlanma olasılığı yüksek

hocam ısınma ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. pc ilk açtığımda eğik konuma getirip oyuna girsem yine 2-3 dk sonra kapanıyor (pc soğukken). pc normal konumda iken çok ısınsa bile kapanmıyor.

• Ozaman aktif donanımlarda bir sarsılma var heralde temassızlık olabilir.Isıbma ile ilgisi olduğunu sanmıyorsun bir sıcaklıkları atabilirmisin yarım saatlik bir oyundan sonra sıcaklık programı arka planda açık kalsın oyunu görev çubuğuna çek resmi buraya at sanmakla olmuyor bir görelim.Hwmonitör'ü kullanabilirsin program olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.