Şimdi Ara

Notebook Kurtarma DVD sinde gelen Vista'yı kurtarma DVD sinden ayırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Notebook aldığımda içinde gelen kurtarma dvd sinde Windows Vista Home Premium var.Ancak bunu kurarken yanında birsürü yardımcı program da yükleniyor.Ben sadece vista'nın yüklenmesi için bu dvd içindeki vista yı ama sadece vista işletim sistemini başka bir dvd ye almak istiyorum.Bunun bir yolu var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• selamlar
    dostum bende de senınkıne benzer bır sorun var.
    çalınan notebookumun dvd sındekı vıstayı sımdı bır başka bılgısayara yuklemek istiyorum fakat hata verıyor.

uzman arkadaşlardan yardım beklıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAREN

selamlar
    dostum bende de senınkıne benzer bır sorun var.
    çalınan notebookumun dvd sındekı vıstayı sımdı bır başka bılgısayara yuklemek istiyorum fakat hata verıyor.

uzman arkadaşlardan yardım beklıyoruz.
    onlar bilindik bir vista dvd leri değil ki ; hdd imajı alınmış bir imaj dosyası sadece işletim sistemi dvd felan değil..uzgunum olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: musamope

onlar bilindik bir vista dvd leri değil ki ; hdd imajı alınmış bir imaj dosyası sadece işletim sistemi dvd felan değil..uzgunum olmaz bence

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar geçenlerde bu konu ile ilgili CHIP dergisinde bir yazı görmüştüm.Microsoft'un sitesinde lisans numaranı vererek 1$ gibi küçük bir ücretle lisansına sahip olduğumuz işletim sisteminin DVD sini talep edebiliyormuşuz.Dergide tarif edildiği şekilde denedim ama bir türlü beceremedim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: skydancer_tr

Arkadaşlar geçenlerde bu konu ile ilgili CHIP dergisinde bir yazı görmüştüm.Microsoft'un sitesinde lisans numaranı vererek 1$ gibi küçük bir ücretle lisansına sahip olduğumuz işletim sisteminin DVD sini talep edebiliyormuşuz.Dergide tarif edildiği şekilde denedim ama bir türlü beceremedim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: skydancer_tr

aaaa çok super olur...

bilen arkdaşlar varsa bekliyoruz
    up+

• quote:

quote:

aaaa çok super olur...

up+

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: musamope

quote:

aaaa çok super olur...

up+

hakkatten süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fguner88

quote:

quote:

aaaa çok super olur...

up+

hakkatten süper olur.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar galiba buldum
    http://www.windowsmarketplace.com/content.aspx?ctId=444

12 dolar ama bence değer..

• quote:

Orijinalden alıntı: fguner88

quote:

quote:

aaaa çok super olur...

up+

hakkatten süper olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dergideki yazıyı buldum.Yalnız DVD 4 euro'ya maloluyormuş. Birazdan dergide yazılanın tam metnini yazacağım.Anlatılanlardan yola çıkarak şiparişi verebilen olursa burada bizi bilgilendirsin.

• quote:

Arkadaşlar dergideki yazıyı buldum.Yalnız DVD 4 euro'ya maloluyormuş. Birazdan dergide yazılanın tam metnini yazacağım.Anlatılanlardan yola çıkarak şiparişi verebilen olursa burada bizi bilgilendirsin.

Alıntıları Göster
    dostum iyi hoşta..verecekleri normal vista dvd simi yoksa backup tarzı bişey mi ? çunku benim verdiğim sitede backup dvd felan yazyor..astarı felan belli değil
    quote:

• quote:

Alıntıları Göster
    4 EURO'YA TAM TEŞEKKÜLLÜ WINDOWS VISTA KURULUM DVD'SI

Birçok bilgisayar önceden yüklü bir işletim sistemi ile geliyor. Genelde bilgisayarla bir adet kurtarma DVD'si veriliyor ve bu disk bilgisayarı sadece ilk günkü konumuna geri yüklemeye yarıyor.İşte bu yüzden kendi kurulumlarımızı gerçekleştirmek mümkün olmuyor.

İPUCU:
    Microsoft'un sadece 4 Euro'ya sunduğu Vista DVD'sini edinin.Aslında lisanslı bir Windows'unuz olmayacak ama Vista'nın 30 günlük deneme sürümünün bulunduğu "Anytime Upgrade DVD" adında bir kurulum DVD'sine sahip olacaksınız.Fakat bu hiç sorun değil: Tam sürüme geçmek için bilgisayarınızla birlikte gelen lisans anahtarınızı kullanabilirsiniz. DVD'yi sipariş etmek içinhttp://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/windowsanytimeupgrade/overview.mspx adresini ziyaret edin. Önemli: DVD'yi bilgisayarınıza indirebilmeniz için tarayıcınızın JaveScript desteğinin devrede olması gerekiyor. Sağ kısımda bulunan HIZLI BAĞLANTILAR kutucuğunun en altındaki ŞİMDİ SATIN AL bağlantısına tıklayın. Açılan sayfadan ihtiyaçlarınıza uyan Windows sürümünü seçin. Örneğin :Windows Vista Home Premium. Seçiminizi yaptıktan sonra alt kısımda 170 Euro'luk Windows Vista Ultimate seçeneği belirecektir. CHOOSE WINDOWS VISTA ULTIMATE butonuna tıklayın ve bir sonraki ekrana geçin. Burada WINDOWS ANYTIME UPGRADE DVD'sine sahip olup olmadığıız sorulacak. Bu soruyu NO ile yanıtlayıp bir sonraki aşamaya geçin. Bu sayede DVD, ücretsiz olarak alışveriş sepetinize ekleniyor. Açılan yeni sayfadaki 202,30 Euro'luk yükseltme seçeneğini X butonuna basıp silin. Bu sayede sepetinizde sadece ANYTIME UPGRADE DVD'si kalacak ve fiyat 4 Euro'ya düşecek. Yine bu sayfada bulunan CHANGE SYSTEM TYPE butonu ile sistemi 32 bit veya 64 bit olarak belirleyebilir, CHANGE LANGUAGE butonu ile işletim sisteminin lisansını belirleyebilirsiniz. Bu işlemi de tamamladıktan sonra formu eksiksiz doldurun ve bir sonraki adımda anlaşmayı kabul ederek siparişinizi onaylayın.

NOT: ( CHIP DERGİSİ MART-2008 SAYISI TIPS&TRICKS BÖLÜMÜNDEN ALINTIDIR VE YAZILDIĞI GIBI AYNEN AKTARILMIŞTIR)

• quote:

4 EURO'YA TAM TEŞEKKÜLLÜ WINDOWS VISTA KURULUM DVD'SI

Birçok bilgisayar önceden yüklü bir işletim sistemi ile geliyor. Genelde bilgisayarla bir adet kurtarma DVD'si veriliyor ve bu disk bilgisayarı sadece ilk günkü konumuna geri yüklemeye yarıyor.İşte bu yüzden kendi kurulumlarımızı gerçekleştirmek mümkün olmuyor.

İPUCU:
    Microsoft'un sadece 4 Euro'ya sunduğu Vista DVD'sini edinin.Aslında lisanslı bir Windows'unuz olmayacak ama Vista'nın 30 günlük deneme sürümünün bulunduğu "Anytime Upgrade DVD" adında bir kurulum DVD'sine sahip olacaksınız.Fakat bu hiç sorun değil: Tam sürüme geçmek için bilgisayarınızla birlikte gelen lisans anahtarınızı kullanabilirsiniz. DVD'yi sipariş etmek içinhttp://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/windowsanytimeupgrade/overview.mspx adresini ziyaret edin. Önemli: DVD'yi bilgisayarınıza indirebilmeniz için tarayıcınızın JaveScript desteğinin devrede olması gerekiyor. Sağ kısımda bulunan HIZLI BAĞLANTILAR kutucuğunun en altındaki ŞİMDİ SATIN AL bağlantısına tıklayın. Açılan sayfadan ihtiyaçlarınıza uyan Windows sürümünü seçin. Örneğin :Windows Vista Home Premium. Seçiminizi yaptıktan sonra alt kısımda 170 Euro'luk Windows Vista Ultimate seçeneği belirecektir. CHOOSE WINDOWS VISTA ULTIMATE butonuna tıklayın ve bir sonraki ekrana geçin. Burada WINDOWS ANYTIME UPGRADE DVD'sine sahip olup olmadığıız sorulacak. Bu soruyu NO ile yanıtlayıp bir sonraki aşamaya geçin. Bu sayede DVD, ücretsiz olarak alışveriş sepetinize ekleniyor. Açılan yeni sayfadaki 202,30 Euro'luk yükseltme seçeneğini X butonuna basıp silin. Bu sayede sepetinizde sadece ANYTIME UPGRADE DVD'si kalacak ve fiyat 4 Euro'ya düşecek. Yine bu sayfada bulunan CHANGE SYSTEM TYPE butonu ile sistemi 32 bit veya 64 bit olarak belirleyebilir, CHANGE LANGUAGE butonu ile işletim sisteminin lisansını belirleyebilirsiniz. Bu işlemi de tamamladıktan sonra formu eksiksiz doldurun ve bir sonraki adımda anlaşmayı kabul ederek siparişinizi onaylayın.

NOT: ( CHIP DERGİSİ MART-2008 SAYISI TIPS&TRICKS BÖLÜMÜNDEN ALINTIDIR VE YAZILDIĞI GIBI AYNEN AKTARILMIŞTIR)

Alıntıları Göster
    musamope arkadaşım sanırım bu senin verdiğin linktekinden farklı birşey ama tam olarak ne olduğunu da anlamadım.Denileni yapamadım çünkü belirtilen menülere ve butonlara ulaşamadım :( Deneyip siparişi verebilen olursa yardımlarını bekliyorum.

• quote:

musamope arkadaşım sanırım bu senin verdiğin linktekinden farklı birşey ama tam olarak ne olduğunu da anlamadım.Denileni yapamadım çünkü belirtilen menülere ve butonlara ulaşamadım :( Deneyip siparişi verebilen olursa yardımlarını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    bende baktım da bulamadım
  • quote:

bende baktım da bulamadım

Alıntıları Göster
    ben de bulamadım arkadaşlar, ama gerçekten yapabilirsek bu çok iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

ben de bulamadım arkadaşlar, ama gerçekten yapabilirsek bu çok iyi olur...

Alıntıları Göster
    benim verdiğim linkte 12 dolar diyor ama değmez mi ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

The media will be shipped in US only.

Sadece ABD içinde geçerli...

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

quote:

quote:

The media will be shipped in US only.

Sadece ABD içinde geçerli...

Alıntıları Göster
    hadi ya biz alamazmıyız

• quote:

hadi ya biz alamazmıyız

Alıntıları Göster
    şunu yapabilesek gerçekten çok iyi olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

şunu yapabilesek gerçekten çok iyi olurdu...

Alıntıları Göster
    Nasıl başarabilen varmı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kessinkille deger
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperennnn

quote:

kessinkille deger

Alıntıları Göster
    o kadar uğraşana kadar internetten vista download edin kendi keyinizle yükleyin gene olur veya bir cd alın onla yükleyin gene olur 12 dolar verene kadar 4-5 ytl mal olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.