Notebook'larda wireless modem üzerinden masa üstü bilgisayara network bağlantı kurulur mu? Yani bende 4Portlu olan bi U.S:Robotics Wireless bi modem, bi diz üstü ve bide masa üstü bilgisatarım var. Bu makinalar arasında wireless modem bağlantısı ile network kurulabiliyor diye duydum, bu mümkünmü diye sizlere sormak istedim.Ve bilen bi arkadaşım varsada bana yardım edebilirmi ? Resimli olursada çok memnun olurum . Ş.mdiden sizlere teşekkür ederim. Saygılarımla, metin.
evet arkadaşlar aynen ben de bu sorunun cevabını arıyorum..
bilen birileri varsa paylaşabilir mi acaba ?
Herkes bu soruların cevabını arıyo ama bilen hiç yok sanırım memlekette.Önüne gelen landan multi oyun oynadığını söylüyo ama nasıl yapıldığını bilen yok.Forumda heryere baktım hiç doğru dürüst bi cevap göremedim,insanlar sormuş öylece kalmış,5-6 ay önce.Birkaç yerde daha sordum yine soruyorum;arkadaşlar LÜTFEN xp-vista arasında cross kabloyla ve modem ile ya da vista-vista arasında nasıl bağlantı kurulabileceğini bilen varsa ayrıntılı anlatırlarsa çok sevinicez,teşekkür ederim...
arkadaşlar cevap elinizin altında, bahsedilen yöntem ile ağ kurabilirsiniz, lan party yapabilirsiniz. Güvenlik duvarı ayarlarınızı ve paylaşımlarınızı ayarlayıp istediğiniz gibi iletişim kurabilirsiniz. Bunun için resim tablo çizmeye gerek yok. Bağlantıları yapın keyfinize bakın.