Şimdi Ara

Notebook Led ekranda baloncuklar çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop yatağın üzerindeydi Allah'ın belası islak mendille peçete bir garip nevresimin üzerinde duruyordu ıslak mendille önce ekrani sildim sonra kağıt havluyla kuruladim aradan bir 15 dakka gecti bir baktım ekranda biseyler çıkmış toz mu diye elimi götürdüm resmen sivrisinek isirmis gibi ekranda küçük küçük izler çıkmış ve en az bı 60 tane aklım almadı nasıl oldu ya o nasıl çıktı ıslak mendili üzerindeki toz mu katı bir maddeye dönüşüp yapıştı bir boncuk falan mı vardı yapıştı anlamadım ve çıkmıyor ve ekran da PC açıkken başka izlerde çıkmaya basladi gidecek gibi durmuyor sanki oraya çöreklenmis ekrana sabitlenmiş daha önce başına gelen var mi nasıl cikarabilirim bunları resimleri ekledim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki panelin içine sıvı kaçmış gibi gözüküyor. Ekran açıkken o boncukların üzerine elinizle bastırdığınızda, boncukların yerinde bir değişme oluyor mu? Eğer ki hareketlenme oluyorsa sıvı kaçmış büyük ihtimalle.

Şimdilik kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

Sanki panelin içine sıvı kaçmış gibi gözüküyor. Ekran açıkken o boncukların üzerine elinizle bastırdığınızda, boncukların yerinde bir değişme oluyor mu? Eğer ki hareketlenme oluyorsa sıvı kaçmış büyük ihtimalle.

Şimdilik kolay gelsin.
    Resimde su damlacigi gibi gözüküyor ama tamtersi uhu damlası gibi boncuklar katı bir hal almış biraz daha zorlasam panelin pixelleri yerinden sökülecek. Kesinlikle oynama yok taş gibi cakilmislar ekrana bide garip olan ekranda elimde ıslak mendil veya peçete de toz haricinde veya goremeyecegimiz seyler hariç hiçbir şey yokken birden nasıl bu kadar iz çıktı yani hadi küçük bir boncuk yapisirda bir değil iki değil en az 50 tane iz var aklıma gelen tek şey etraftaki tozların ıslak mendille ekran uzerindeyken birsekilde kimyasal tepkimeye girip orda katilasarak yapışması başka hiçbir şey aklıma gelmiyor ve etrafta herhangi bir cisimde olmadığı için diğer ihtimalleri de gidiyor ama netice de net bir sebep yok nasıl çözüleceğini zaten hiç bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32CAB5881 -- 7 Ağustos 2019; 19:39:29 >

• Aynı olay bende de oldu cozebildin mk neden olduğunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop siyah ekranda kalıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.