IBM 2628 TXG A22m win XP Pro bilgisayarımda daha önceden çalışan modem artık sürekli "There is no dial tone" mesajı veriyor. Modem ayarlarını kontrol ettim, diagnostic programlara kontrol ettirdim modem için "düzgün çalışıyor" mesajını veriyor. Telefon hattını başka makinada denedim çalışıyor. Tek ekstra bir gece boyunca notebooka modem kablosunu takılı unutmuş olmam. Bu durum için çözüm önerisi olan varmı?
Sistem özelliklerinden modemi bul modemin özelliklerinde yukarıda TANI diye bi bölüm var oradan modemi sorgula de eğer hata vermez ve aşağıdaki kutuya modem ile ilgili bilgiler gelirse modemin yazılımında bişiy yoktur. Eğer hata verirse Modemi Kaldırıp tekrar kurmayı dene. Bide modemin combo bi aletmi yoksa PCMCI bi aletmi eğer pcmcı ise çıkar onu diğer Pcmcı yuvasıa tak (tabi varsa eğer) bide burada tanıtıp dene. Eğer buradada çalışmazsa modemde bir sorun var diyebiliriz. Kolay gelsin
yeni internet baglanti sihirbazini kullanmadan once eskisini sil. control panelden 212/216 vs.. zimbirtisini da silip yeniden olusturursun. modem'in sistemde normal gorunuyor ise ise yarar, yaramazsa protokollerde problem olabilir mi vss alakasiz oldu galiba
Modemde tanı ile sorguladım, tüm bilgiler sorunsuz geldi. Modem ve eternet cihazın içinde PCMCIA değil. 3com 56k mini modem. Ayrıca eski bağlantı protokollarının tümünü sildim ve yeniden yükledim. Maalesef düzelme yok...
bide modemin girişindeki teleri(ince ayakları) kontrol et belki eğilen yada kırılan vardı hani olurya. o da olmazsa internetten modemin en son sürümünü indir bakalım o işe yarayacakmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme