Şimdi Ara

NOTEBOOK PİYASASI İÇİN YENİ YILDA CAZİP AVANTAJLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar almak için yeni yılı beklemek avantajlı olur mu fiyat performan açısından yoksa aksine fiyatlar artar mı nedersiniz beklemeli miyim şu durumda piyasada adam akıllı f/p ürünü kalmadı stoklar boşaldı düşündüğüm bilgisayarlar ASUS N61JQ LENOVO Y560A tarzı bilgisayarlar genel olarak

i7 740qm işlemci
    FULL HD led ekran 15.6"
    Multi touch pad
    5730 tarzı sağlam ekran kartı dx 11 li
    7200 rpm hdd boyut önemli değil
    HDMİ VE E-SATA Çıkışı
    VE EN ÖNEMLİSİ SES KALİTESİ ÖRNEK VERECEK OLURSAM LENOVO JBL YADA ASUS SONİC MASTER GİBİ

SİZCE NE YAPMALI ARKADAŞLAR BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VE KARARIZ KALAN F/P ÜRÜNÜ ARAYAN BİR ÇOK ARKADAŞ VAR

GENEL OLARAK YENİ YIL AVANTAJ MI OLUR DEZ AVANTAJ MI VE BU ÖZELLİKLERDE YEENİ ÜRÜNLER GELİR Mİ ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• bende laptop almayı düşünüyorum fakat dedigin gibi piyasada laptop sıkıntısı var aradıgım bilgisayarlar senin dedigin modelllerden ve heryerde yok olan yerlerde sadece onlarda oldgu için fiyat artırmıslar beklesemmi beklemesemmi karar veremedim
  • Haklısın istediğim tür bilgisayarlar tek bi sitede var ve rekabet olmadığı için her site kendi piyasasını oluşturmuş örnek verecek olursak gold lenovo y560 ürününü 2000 tl ye satıyo ve baska da hiç bi yerde yokken ön sipariş yapıyorsunuz aynı şekilde asus un n61jq ..92v ürünüde
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115027/asus-a42ja-vx095v.aspx#
    bu bilgisayarı da bimex ten başka yerde bulamıyosunuz ..ben 14 inş istiyorum en iyisi bu gibi gozukyuo ama fiyat cok pahalı sadece bimekste oldugu için
  • Yardımcı olun arkadaşlar.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.