Şimdi Ara

Notebook sıcaklığım normalmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatan dan xıgmatek termal macun aldım ince bir tabaka halinde yayarak hem işlemciye hemde ekran kartına sürdüm boşta iken işlemci 55-60 derece arasında geziyor yük altında 80 derecenin üzerine çıktığı oluyor (max 82], ekran kartı ise warfacegibi bir oyunda orta grafikte 90 derecenin üzerine çıkıyor.İşlemci sıcaklığı normalmidir grafik yongası yüksekmidir? Cevaplarınızı bekliyorum...

Notebook:Casper Nirvana CN TKI-2450D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123ersin -- 14 Eylül 2015; 18:56:01 >

• zaten casper marka sıcaklık biraz fazla gibi ama casper bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123ersin

Bugün vatan dan xıgmatek termal macun aldım ince bir tabaka halinde yayarak hem işlemciye hemde ekran kartına sürdüm boşta iken işlemci 55-60 derece arasında geziyor yük altında 80 derecenin üzerine çıktığı oluyor (max 82], ekran kartı ise warfacegibi bir oyunda orta grafikte 90 derecenin üzerine çıkıyor.İşlemci sıcaklığı normalmidir grafik yongası yüksekmidir? Cevaplarınızı bekliyorum...

Notebook:Casper Nirvana CN TKI-2450D

sıkıntılı bi soğutmsı var demekki hayır normal değil boşta 29-35 arası gitmesi lazım oyunlarda 76-78 bazen ara sıra 83 falanda olur 90 tehlikeli sürekli 90 derecede yakarsın o işlemciyi
    kendine kaliteli bi soğutma sistemi kur normal değil bide termal değiştirmişsin

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Sıcaklıklar 90 dereceyi geçmezse iyi olur.Sonrasında risk başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.