Şimdi Ara

Notebook'tan LCD Monitor'e aktarma ama cok iyi degil?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony VGN-SZ491N model laptop sahibiyim. Bu laptoptan evde iken normal lcd ekran aktararak kullaniyorum. VGA cikisina kabloyu baglayip, FN+F7 ile aktariyorum.

Buraya kadar normal, ancak aktarmis oldugum goruntu birebir notebook ta gorunente ayni degil. mesela bir web sitesind acik gri olan renk, lcd de beyaz gozukuyor. yani renkler eksik, ama laptop ekranina baktigimda site normal gozukuyor. Baska bir monitorle denedim sonuc ayni. Ayni zamanda da, monitoru normal makineye taktigima monitorde normal gozukuyor. Her iki cihazd saglam ama aktrinca sorun cikiyor. Bu konu hakkinda fikriniz armi

Ben buraya mesaj atmadan evvel, ekran karti driver'ini son versiyon yaptim denedim, birsey degismedi..

Tesekkurler.

• bi de lcd tv nin renk veya varsa çözünürlük ayarlarını dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

bi de lcd tv nin renk veya varsa çözünürlük ayarlarını dene istersen.

Merhabalar,

Ayarların hepsiyle oynadim, örneğin parlaklığı sonuna kadar kısayım, yinede gözükmüyor. O renkleri aktarmıyor direkt. Şimdi aklıma geldi, Vista geldi bu makine, ben XP kurdum, resmi sitesinde XP uyumu var ve driverları mevcut. o driver'lar ile kurdum. Sistem sorunsuz ama hani hep olurya, vista olmadığı için olabilir mi bu sıkıntı?

Çünkü sorun monitor veya laptop değil sadece aktarma hususu.. :(
  • arkadaslar bu sorunu hala cozemedim, sorun XP'denmidir diye Vista bile kuruldu orjinal system restore'sini bile yaptim ama vistada da, vga out ile monitor'e aktardigimda tam olarak aktarim olmuyor, bazi sitelerde bazi renkler arka planlar vs. gozukmuyor, diger sony'lerde bu duruma hic rastlamadim. sitesindeki en guncel driver'lar kurulu.. ne onerirsiniz? teknik destek olarak sorabilecegim neresi var? (yurtdisindan arkadasim getirdi bu notebook'u o sebeple burada kime sorabilirim bilmiyorum, faturali.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.