Şimdi Ara

Notebook Tv bağlantısı yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Asus F3F serisi notebook war . S-Video çıkısı war..
    Vestel marka TV war sadece Scart girişi war.
    Elimdeki Malzemeler Bunlar

Scart ve S-video Kablosu arasındaki bağlantı kablosu da war

ama bi türlü görüntü alamadım Acaba özel bi ayar yapmam gerekiyor mu yani bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

• arkadaşım o aparatlar ile baglanıyı yapınca
    masaüstüne sag tıkla açılan menü de nView özellikleri diye bi menü göreceksin.
    ona gir oradan çift görüntü ekranı eya ikinci ekranda genişlet diye seç.
    yada yine o menü de
    NIVIDA Ekranı diye bi menü çıkar Orada dizüstü veya baglayınca tv diye çıkar hangisini seçersen görüntü ona geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MOKIA

arkadaşım o aparatlar ile baglanıyı yapınca
    masaüstüne sag tıkla açılan menü de nView özellikleri diye bi menü göreceksin.
    ona gir oradan çift görüntü ekranı eya ikinci ekranda genişlet diye seç.
    yada yine o menü de
    NIVIDA Ekranı diye bi menü çıkar Orada dizüstü veya baglayınca tv diye çıkar hangisini seçersen görüntü ona geçer.

Kardes dediklerini yapmaya calıstım ama sağ tus yaptıgımda dediklerin gelmedi Ekran kartı Nvidia değil bu arada InteL 945M serilerinden

notebook' un Kısayol tuslarını kullandım yine olmadı

bağlantıya yaptıgma dair bilgisayara bi yazıda gelmio hani Projeksiyon takınca gösterio Tv takınca nie göstermio uyarı felan da yok olmadı gitti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_t_comandos -- 10 Nisan 2008; 23:28:20 >

• Ozaman yine sag tıkla
    özellikler, ayarlar, gelişmiş den ekran kartı özelliklerine gir.
    ekran kartı özelliklerinde mutlaka nWiev özellikleri olması gerek. ekranı çogalt vs memüyü tek tek incele.
    Bazen cihaz bişi taktığını algılamıyo nwiev çıkmaya biliyo. makinayı kapa aç.
    olmadı ekran karı sürücüsünü yeniden yükle.
    Birde TV de biden fazla AV girişi varsa AV-1 AV-2 hangisinden bagladığına dikkat et..
    Birde o skart soketinin ın üserinde anahtar var kaliteli değilse o tam temas etmiyor olabilir.
    o in konumunda olucak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOKIA -- 10 Nisan 2008; 23:36:33 >
  • quote:

Ozaman yine sag tıkla
    ekran kartı özelliklerinde mutlaka nWiev özellikleri olması gerek. ekranı çogalt vs memüyü tek tek incele.
    Birde TV de biden fazla AV girişi varsa AV-1 AV-2 hangisinden bagladığına dikkat et..
    Birde o skart soketinin ın üserinde anahtar var kaliteli değilse o tam temas etmiyor olabilir.
    o in konumunda olucak..

hocam sağ tus dedim ayarlarına girdim yine bulamadm bu nWiev özelliklerini bulamadım

Ayrıca Tv de tek scart girisi var av1 av2 secenekleri var ikisine deniyorum sürekli ayrıca

ayrıca 2 tane scart var 2 sinde de anahtar yok ama Cıkıs In anahtarsız bağlantılar ...

Ne dertli işmiş saol kardes seni yoruyoruz ama :) acemiyzi iste

• Sorunu çözebildin mi arkadaşım
  • quote:

Sorunu çözebildin mi arkadaşım

yok hocam çözemedim halen fn+F5 tusuna basıyorum sadece notebook war Tv yi bi türlü tanımadı gitti :(
  • arkadaşın söylediğine göre ekran kartı intelmiş yani nwiev diye bir seçenek olması imkansız
  • Ben de aynı aparatlarla yapmayı denedim fakat bende de görüntü renksizdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djkubi

arkadaşın söylediğine göre ekran kartı intelmiş yani nwiev diye bir seçenek olması imkansız

Peki ustam bu nwiev özelliğine nereden bakıyoruz..
  • önecelikle bağlantıları yap daha sonra scart girişinin üstündeki düğmeyle uğraş. bunlar tamsa masaüstüne sağ tıkla buradan grafik seçeneklerine gir birden çok ekran diye bir seçenek olması gerekir buraları karıştır derim. ekran kartın nvidia yongalı bir kart olmadığı için bu seçeneği kullanman imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enes onkun

Ben de aynı aparatlarla yapmayı denedim fakat bende de görüntü renksizdi?

Yayın türü NTSC olduğunda renksiz oluyor
    PAL yapın
  • slm arkadaşlar formu okudum bende de renksiz çıkıyor ekrana verdiğim görüntü:(
    tüm pal ları denedim hiç bişi olmadı
    bağlantı şeklim şöyle laptop ----->s-video---->scart------>tv şeklinde bağlı...
    scartı yerinden bbiraz çıkarıyorum renk geliyor ama çok titreşimli hiç birşey okunmuyor:(
    film açtıgımda da bazı görüntülerde kayma oluyor bide ses aktarılmıyor tabi ses sorunu scart ı nasıl karsam takayım yine gelmiyoda:D

acaba bağlantı şeklimi yanlış yoksa scartın dandiklğinden mi kaynaklanıyor?
    n-vidia go 7400 ekran kartı
    s-videomun ucu sarı
    scart girişinin yeri gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOKIA

Ozaman yine sag tıkla
    o in konumunda olucak..

teşekkürler bazı pclerde grafik seçenekleri diye yazar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.