Şimdi Ara

Notebook'umun vidaları düşmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yaz aldığım dell inspiron 3521 notebookmun alt kısımdaki 2 vidasının çıktığını farkettim bu vidalar dahada düşecek gibimegeliyor önerileriniz varmıdır servis fln vermelimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmivrgn -- 27 Şubat 2014; 2:04:31 >

• kesinlikle servise ver dell pcler okadar kolay bozulacak bişey değil hiç bir bilgisayar o kadar kolay bozulmaz pc de bir anormallik var bence servise verin
  • okan yıldız kullanıcısına yanıt
    çalışmasında bir sorun yok ama aşadan alt kısımdan 2 vida düşmüş birini bugun buldum geri sıktım yerine
  • diğerini bulamadıysan servise götür çünki aynısı bidha olabilir bulduysanda sen bilirsin ama servise en azından bi bakmaları için yolla derim eğer garantisi varsa bedavaya hallederler belki değiştirirler
  • nazmivrgn kullanıcısına yanıt
    Tornavida ile kontrol ettin mi tüm vidaları zamanla boşluk oluşabilir ve boşlugu almak gerekir
  • bugün hepsini yeniden sıktım ama 1 tanesini bulamadım boş kaldı
  • Ben de Dell kullanıyorum. Aynı durumu daha önce yaşamıştım. Kullandığın çanta uygun değilse ve sık taşıyorsan ondan olmuştur. Bir de sıklıkla ısınıyorsa genleşme muhabbetinden dolayı olmuş olabilir diye düşünüyorum. Servislik bir durum yok bence.

edit: eksik vidayı herhangi bir pc tamircisine gidip iste verirler zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 27 Şubat 2014; 21:22:52 >
  • Hergün okula götürdüğüm için olabilir ama çanta dell marka bi sorun oluştururmu bilmiyorum. ama çok sık gezdiriyorum tabiri caizse kedi yavrusu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.