Asus M51Vseries notebookum ve JWIN SPS - 5000 5+1 ses sistemim var ikisindende memnunum ancak şöyle bir sorunum var laptopda dahili 2 tane speaker var birde kulaklık girişi ses sistemimi sadece kulaklık girişine takabiliorum ozmanda bilgisayarım bunu kulaklık olarak algılıyor ve 5.1 kalitesini hissedemiorum tam olarak bilgisayarın özelliklerinden Ses
Bütünleşik Azalia uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex Digital Array Mic Dolby Sound Room certification Bütünleşik hoparlör ve mikrofon
dolby ses kalitesi dahili hoparlörlerde veya kulaklık girişine takılan herhangi birşeyde pasif oluyor yani dahili hoparlörler yüzünden 5+1i takacak jak yok kulaklık jakındada dolby efektimi kullanamıyorum
verdiğin link'teki ses kartı oldukça basit ve üstünde yazan 3d nin yanında da kocama virtual yani sanal yazıyor. Şu an aldığın sesten daha iyi bir ses alacağını sanmıyorum hatta daha kötü bile olabilir.
Sisteminden gerçek 5.1 ses almak istiyorsan bu özelliğe gerçekten sahip olan bir kart alman gerekir. Eğer İstanbul'da oturuyorsan Kadıköy'e bir bakmanı öneririm, orda sanki böyle bir kartı 30 dolar civarında görmüştüm ama malesef markasını hatırlamıyorum. Daha fazla yardımcı olamadığım için kusura bakma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme