Şimdi Ara

Notebook ve 5.1 Ses Sistemi Bağlantısı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus M51Vseries notebookum ve JWIN SPS - 5000 5+1 ses sistemim var ikisindende memnunum ancak şöyle bir sorunum var
    laptopda dahili 2 tane speaker var birde kulaklık girişi ses sistemimi sadece kulaklık girişine takabiliorum ozmanda bilgisayarım bunu kulaklık olarak algılıyor ve 5.1 kalitesini hissedemiorum tam olarak
    bilgisayarın özelliklerinden
    Ses

Bütünleşik Azalia uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
    Digital Array Mic
    Dolby Sound Room certification
    Bütünleşik hoparlör ve mikrofon

dolby ses kalitesi dahili hoparlörlerde veya kulaklık girişine takılan herhangi birşeyde pasif oluyor
    yani dahili hoparlörler yüzünden 5+1i takacak jak yok kulaklık jakındada dolby efektimi kullanamıyorum

sistemim boşa gidiyor gibi sanki

ne yapabilirim bir öneriniz varmı??

Şöyle birşey almayı düşünüorum işe yararmı???

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• USB den sinyal alan 5.1 ses kartı var Creative nin
  • model fiyat fln biraz daha açarsanız bnm linkini verdiğim ürün işe yaramazmı?
  • işin biraz zor... dijital sinyal girişli bir 5.1 set alsan daha iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

dijital sinyal girişli bir 5.1 set

derken ne mesela?
  • selamlar.
    Aşağıdaki link'e bi bak istersen bu tip USB girişli optik çıkış veren bir harici ses kartı alırsan sorunun çözülür diye düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/creative-x-fi-surround-5.1-ses-karti-creative-hs-600-headset-kulaklik-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd850839#tablnk

bu tip başka ses kartları da var küçük bir araştırma yapman gerekir.

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: rolanddd

selamlar.
    Aşağıdaki link'e bi bak istersen bu tip USB girişli optik çıkış veren bir harici ses kartı alırsan sorunun çözülür diye düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/creative-x-fi-surround-5.1-ses-karti-creative-hs-600-headset-kulaklik-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd850839#tablnk

bu tip başka ses kartları da var küçük bir araştırma yapman gerekir.

Saygılar...

abi tmmda elimde para kalmadı en azından şimdilik idare edecek ucuz kartlar yokmu?

http://urun.gittigidiyor.com/5-1-VIRTUALCIKIS-3D-USB-SES-KARTI_W0QQidZZ16734013 idare etmezmi?

• cerkiner,

verdiğin link'teki ses kartı oldukça basit ve üstünde yazan 3d nin yanında da kocama virtual yani sanal yazıyor.
    Şu an aldığın sesten daha iyi bir ses alacağını sanmıyorum hatta daha kötü bile olabilir.

Sisteminden gerçek 5.1 ses almak istiyorsan bu özelliğe gerçekten sahip olan bir kart alman gerekir. Eğer İstanbul'da oturuyorsan Kadıköy'e bir bakmanı öneririm, orda sanki böyle bir kartı 30 dolar civarında görmüştüm ama malesef markasını hatırlamıyorum. Daha fazla yardımcı olamadığım için kusura bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.