Bildirim
Notebook Yapışkanlarını Sökmek
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dursun havalı gozukuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende onlardan nefret ediyorum. İz bırakmadan nasıl sökebiliriz acaba? -
Etiketin bir köşesine bir damla sıvıyağ damlatın, sonra o köşeden yavaş yavaş tırnaklamaya başlayın.
Yağın bu tür yapışkanlara karşı bir çözücülüğü olabiliyor. Hepsinde oluyor mu, bilemem.
Dikkat edin yağı fazla dökmeyin. -
boya izi kalıyor stickerin çıktığı yerde amele yanığı gibi -
Bir miktar renk farkı olacak artık o kadar ufak şeyleri takmayacaksın kafana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında güzel gözüküyor fakat yine de sen bilirsin. fön makinesiyle biraz ısıtıp daha kolay çıkarabilirsin. fakat en temiz olanı stickerı sök sonra kalan yapışık yüzeye hafif tiner dökülmüş bir bezle sil. tinere hiçbir şey dayanamaz.laptop kasasına zarar verir mi diye sorarsan, çok düşük bir ihtimal. benim denediklerim de bir sorun olmadı, pırıl pırıl yaptı ve hiçbir iz kalmadı. -
Tinerin zarar vereceğini pek sanmıyorum ben de. Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. İşlerim yoğun artık haftasonu oturup bir güzel operasyon yapacağım. -
yalnız sentetik tiner kullan selülozik tiner pc nin kasasını eritir -
Fön makinesiyle hafif ısıtarak sökmeyi deneyebilirsiniz . -
en güzel yöntem bebek yağıdır. bebek yagını bir pamuğa iyice emdir. ve sökecegin şeye iyice yedir çok kolay çıkacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lituril -- 2 Aralık 2013; 4:13:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X