Şimdi Ara

notebookla internete bağlanmak için illaki wireless modem almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim evde bir diz üstü bide masaüstü bilgisayarım war fakat her ikisindende internete bağlanmak istiyorum sadece adsl im war geek marka 4 portlu notebook bağlamak için wireless modem almak zorunda myım yoksa bir yolu war mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Arkadaşım wireless alman şart deil wireless alırsan lep topun eğer centrino işlemcili ise veya wireless kartın varsa lep topla wireless bağlanırsın.
    Wireless i olmayan bi modemle hem desktopuna hemde lep topuna ethernet kablosu çekerek internete bağlanabilirsin
  • Şanslıymışsın :)

Bende de bir masa üstü bilgisayar, bir laptop ve Geek 4 portlu adsl modem var.

Laptop'ı internete bağlamak için illa wireless modeme ihtiyacın yok.cat5 kablo işini görür.

Benim şu an bağlı, denedim çalışıyor yani.
  • teşekkür ederimde bu cat5 dediğin şey ne ya bi lnk flan verebilir misin?
  • cat5 kablo ismi.eğer İstanbul'da isen Kadıköy yazıcıoğlu işhanından temin edebilirsin.başka yerlerden de olur ama ben ordan almıştım bi orayı biliyorum.
  • ama laptop u kablosuz bağlayacam diyosan illah ADHOC bağlantı tipiyle pc ne bir adet wireless kart alarakta yapabilrisin maliyeti 30 dolar falan pc ne kartı aldıktan sonra pc üzerinden wireles laptopunla payaştırabilirsin interneti ve ağını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.