Şimdi Ara

NOTEBOOKUM GARİP ŞEYLER YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bilgisayarım packard bell easy note TV bilgisayarımda bundan 1 2 hafta öncesine kadar bir şey yokken bir anda garip şeyler yapmaya başladı mesela lol oynuyorum yükleme ekranı yükleniyor tam oyuna giriyoruz bilgisayar elektrik kesintisi yaşanmış gibi bir anda kapanıyor bir de pille deneyeyim dedim pili taktım bu sefer de güç lambası yanıp sönmeye başladı fakat bilgisayarın performansında hiç bir sıkınttı yok eskiden de 170 180 fps ile oynuyordum hala aynı fps fakat dediğim gibi böyle bir sorunla karşılaşıyorum ha bir de ısınmadan kaynaklı oluyor diyebilirsiniz bilgisayarımda aşırı bir ısınma farketmiyorum zaten ısınsa performansda düşüş olur soğutucu da kullanıyorum bi bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim

• Ha bir de yazmayı unuttum normal internette gezerken veya başka küçük işlerle ilgilenirken böyle bir şey olmuyor lol csgo tarzı şeylere girince yaşıyorum bu sorunu
  • macunlar görev yapmıyor sanırım sogutucularda da temas problemi olabilir macunları yenileyip sogutucuları kontrol etmenizde fayda var.büyük ihtimalle düzelecektir diye düşünüyorum.kolay gelsin
  • fakat söylediğim gibi ısınma yaşamıyorum bilgisayarın altı soğuk oluyor yine de sıkıntı macunlarda olabilir mi diyosun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.