Şimdi Ara

NOTER MASRAFI! OKUYUN DERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. El araç alım satımında noter masrafı vermemize gerek yokmuş sanırım, haberi gördüm paylaşayım dedim.
    www.haberinbizden.com/ekonomi/bu-parayi-odemeyin-h32558.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

2. El araç alım satımında noter masrafı vermemize gerek yokmuş sanırım, haberi gördüm paylaşayım dedim.
    www.haberinbizden.com/ekonomi/bu-parayi-odemeyin-h32558.html

bu ülkede bedava bir hizmet alabilmek mümkün mü zannediyorsunuz. Bunlar reklam kokan haberler. e-imza almak ilk yıl için 200TL sonraki her yıl için de 110TL +kdv sertifika parası ödüyorsunuz. Ayrıca noterden ücretsiz herhangibir işlem yapılabileceğini hiç sanmıyorum. Bir de kayıtlı e-posta diye bişey çıkmış. kep.tr onu da bir araştırın isterseniz altından ne masraflar çıkacak.

• e imza biz hukukta kullanıyoruz, birçok alanda da kullanıldığını biliyordum, ama pek fikrim yoktu, uyap üzerinden e dava açma, dosya sorgulama işlemlerinde ve ödeme işlemlerinde çok pratik insallah dedikleri gibi olur ama parası çok gerçekten. iki senede bir veya 5 senede bir araç alıp satıcam notere 100 lira vericem ama bu e imza ile her sene bir para ödemem gerek saçma yani.
  • haberi yeniden okudum. aracı kurumlar masrafından bahsediyor ki bu zaten artık ödenmiyor. notere illa ki gidilecek. Geçici trafik tescil belgesini noter veriyor. Sözkonusu masraf noter masrafı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

haberi yeniden okudum. aracı kurumlar masrafından bahsediyor ki bu zaten artık ödenmiyor. notere illa ki gidilecek. Geçici trafik tescil belgesini noter veriyor. Sözkonusu masraf noter masrafı değil.

Sadece telefondan girebildiğim için araştırma imkanım olmadı kusura bakmayın. Bilgiler için teşekkürler en azından bu sayede e-imza nın ne olduğunu, masrafı neymiş öğrenmiş olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeraydn kullanıcısına yanıt
    eğer biryerlerde artık bu işlem için para ödemeyeceksiniz gibi bir haber okursanız, bilin ki daha fazla para ödeyeceksiniz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.