Şimdi Ara

Nova 0W-30 DPF (C2-C3-C4) BMW 320d yağ 350 den 250 TL'ye düşmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 yılı üretimi satıcısı güvenilir . Novaya bıraz baktım elektrıklı aletler ve araç aküsü flnda üreten bir firma yorumlar olumlu diğer yağlara da bakarsanız sitelerde. Bence bu fiyata harika BMW 320d gibi araç motorlarına da uyumlu. 5-30 araca da 0-30 konabılır yağ kalınlıgı aynı sadeec dahasoguk hava sartları için sogukken daha cabuk motora yayılıyor yanı kış mevsımındeyız her turlu avantaj diye dsuunuyorum

BMW 320d 0-100 hızlanması 7,5 sanıye olan bir performanslı araba ve bu yağ tum dpfli araclar için çok iyi bir yağ

Nova 0W-30 4 Litre Motor Yağı ACEA C2, C3, C4 DPF ( Üretim Fiyatı (hepsiburada.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 20 Aralık 2022; 10:7:38 >

• yetkili servisin daime 5-30 castrol marka yağ koyduğu dpf dizel araca 4 litresi 150 lira olan markasız 0-30 yağı 6 aydır sorunsuz kullanıyorum

• Carl_Sagan C kullanıcısına yanıt

ben şahsen guvenmem ama bu nova markası yorumalrı kullananlar fln iyi demiş satıcısına baktım o da guvenılır gibi geldı. Ama 150 lirayada aldıgınız yag nasıl bilmemde oyle bır anda arıza vermez yagı kullandıktan 1-2 yıl sonra olanlar olur mlsf

Çok kalitesiz bir yağ ise kısa sürede hararet yapma ve mekanik aşınma yaşayabilirsiniz. 6 ay içinde olur mu tartışılır. Ancak uzun vadede muhtemelen bir sonraki yağ değişimine kadar mekanik aşınma yaşayacaksınız ve bunu ilerleyen zamanlarda silindirler incelendiğinde anlarsınız. Zira bu yağların kaynama-donma noktaları, uzun süreli kullanıma bağlı bozulma zamanları fiyata etki eden faktörler. Umarım dertsiz başa dert olmaz.

Aynı markanın bir çok ürününde fiyatlar aşağı yukarı böyle. 0-30 bana hiç uymaz, çok ince. Yazın sıcak olan Ankara için biraz ütopik.

Satacağınız zaman plakasını söyleyin de satın almayalım.

En azından po veya lukoil alıp koydurmak lazım.

• Kerros kullanıcısına yanıt

aynı yağı 45 derece sıcakta kullandım sorun çıkarmadı

marka diye paralar dökülen yağların ne kadarı orjinal tartışılır

yetkili servisler bile açık yağ kullanır

Açık yağ ile bir markanın varil olarak alınan yağı aynı şey değil.

Ek olarak marka yağ orijinaldir. Her şeyin sahtesi yapıldığı gibi bunun da sahtesi oluyor tabi.

Sizin açık yağ anlayışınız farklı sanırım. Örneğin yetkili serviste bir varil Castrol yağ alınır, haliyle ambalaj ücreti olmadığından ve miktar fazla olduğundan, litre başına fiyat daha ucuz olur. Bu durumda yetkili servisteki açık yağı, sizin aldığınız markasız, nerede üretildiği belli olmayan, ar-ge, laboratuvar vb. teknik incelemelerden geçmeyen bir yağ ile kıyaslamak doğru değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almayın kardeşim almayın

mobil cleanpex distribütörde 0w30 900 lirayken başka yağ nasıl 250 - 300 olur

atık yağın paketlenmiş hali olarak yağ alıyorsunuz almayın

sonra arabalar yağ yakıyor duman atıyor - motoru yanık arabalarla geziyorsunuz

YAĞDAN TASARRUF OLMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 20 Aralık 2022; 13:55:57 >
  • :D

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

hocam guzelde adamlar guven kazanıp buyuk satıslara ulasınca bı gıdıp dısarda paket yaptırıp 1 ayda sahte yag satsalar dunyannın parasını kazanırlar o nedenle guvenemıyorum artık ınternettekı yaglara. Ama boyle fabrıka uretıcı kendı satıyorsa, ınternet sıtesınde sertıfıkaları fln varsa o zmn belkı guvenırım ucuzda olsa. Zamanında licoil lubco da bu oldu herkes aldı kullandı sonra bı anda sıkayetvar sıtesınde herkes yazdı motor yıyenler vs vs bayagı olay farklı yerlere gıttı şikayetler oldu hb dakı yorumlar fln sılındı vs vs

• Mobil ile bir tutmamak lazım. Ülkeye girmiş, pazarı belli, markası belli bir ürün ile pazarda bir söz sahibi olmak, bir dilimi de kendine çıkarmak isteyen şirketlerin bu gibi indirimleri olağan.

Ipone Türkiyeye girdiğinde kimse bilmezdi, bu nedenle ekonomik fiyatlarla satıyordu. Dilimini aldı, şuan el yakıyor. Ben bunları pazarlama stratejisi olarak görüyorum. Aynı şeyi Eneos'da yaptı örneğin. Aldık kullandık, sorun yaşamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 20 Aralık 2022; 15:4:0 >
  • Kerros kullanıcısına yanıt

hocam valla en buyuk sorun sahte yag bunu aşamıyorki memleket

• epdk fln sıkayet etseler sonuciyimi kotumu bellı olur mu kım kontrol edıyor bu yagları?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.