Bildirim
Nova alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1-yaşadığınız bölgede park problemi yoksa,
2-lpg'ye rağmen yüksek tüketimi karşılayabilecekseniz,
3-2.eldeki berbat ötesi durumunu sorun etmiyorsanız(son sahibi olma rizki de cabası),
4-çok uygun bir fiyata bulduysanız
alınabilir.
not:büyükşehirde yaşıyorsanız kesinlikle parça problemi yaşamasınız zira hurdalıklar bu arabalarla dolu. -
quote:
Orjinalden alıntı: imamen
1-yaşadığınız bölgede park problemi yoksa,
2-lpg'ye rağmen yüksek tüketimi karşılayabilecekseniz,
3-2.eldeki berbat ötesi durumunu sorun etmiyorsanız(son sahibi olma rizki de cabası),
4-çok uygun bir fiyata bulduysanız
alınabilir.
not:büyükşehirde yaşıyorsanız kesinlikle parça problemi yaşamasınız zira hurdalıklar bu arabalarla dolu.
Yani sadece hurdalıktan çıkma parça bulma imkanı mı var ?
Malum hurdalıktaki arabanın genellikle parçaları da hurdadır.
Yani çıkam parça pek iyi bir çözüm değildir.
İkinci eldeki durum benim için alırken bir avantaj olacak.Satmayacağım ama eğer hurda indirimi gene çıkarsa o zaman kullanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerry Seinfeld -- 26 Kasım 2007; 17:31:14 > -
dostum şu an bu aracın yedek parçalarını üreten bir yer olduğunu sanmıyorum(şahsi fikrimdir,doğruluk payı zayıf olabilir)ancak kaza yapmış ya da hurdaya ayrılmış araçlardan parça temini olabilir . -
Uzak durmanı tavsıye ederim.Ben 74 model kaplumbaga topladım masrafı ve zahmetı beni öldürdü.Sonrada zararına sattım tabı.Emegıme mı yanıyım paramamı .Hiç bulaşma bile. -
Nova İspanyolca'da "gitmez" anlamına gelen bir kelimedir -
quote:
Orjinalden alıntı: ihg70
Nova İspanyolca'da "gitmez" anlamına gelen bir kelimedir
İtalyanca da da Yeni Anlamına Gelir : ) -
meraklısıysan bence al bitane çok geniş bu arabalar yaa -
Eski arabaların yakın zamanda piyasadan kalkacağını basın kısa zaman önce yazdı şu an hazırlık aşamasında.. -
daturkishulan nikli arkadaşa bir sor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Kasım 2007; 3:29:53 > -
quote:
Orjinalden alıntı: TAVCI
Uzak durmanı tavsıye ederim.Ben 74 model kaplumbaga topladım masrafı ve zahmetı beni öldürdü.Sonrada zararına sattım tabı.Emegıme mı yanıyım paramamı .Hiç bulaşma bile.
tos tos başka bunlar başka şimdi usta bunlara değer -
Evet ama onlar kamyon ve otobüs.
quote:
Orjinalden alıntı: x15
Eski arabaların yakın zamanda piyasadan kalkacağını basın kısa zaman önce yazdı şu an hazırlık aşamasında..
-
hobi aracı olarak alınabilir ve son sahibide siz olabilirsiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
daturkishulan nikli arkadaşa bir sor
evvet geldim
arkadaşım tcde en çok bulunan amarkanlardan biridir.en çok 55-57 belair,62-64 impala ve bunların toplamından daha fazla olan 75-79 novalar vardır.
bence tekkapısı olmadıkça nova alınmaz.ama alan alıyor.genelde yeni çömezler amarkancılığa başlarken alırlar.çoğu 6 silindir atomatik olur.V8 motor bu kasalarda pek görülmez.
herşeyden çok anlayan hayatında bırak amarkan kullanmayı amarkan görmemiş olan arkadaşlar hemen benden önce davranıp bu konu hakkında ne kadar bilgisiz olduklarını ortaya koymuşlar.sağolsunlar.
zaten yokarda da dedim,bu nova tcdeki en çok bulunan amarkan diye ki bende şuan 2 tane var.bi tanesini yeni dağattım.parçası en çok bulunan amarkan aracıdır.hem hurdacıda bulursun hem de aynasına kadar orjinal gider parçacıdan alırsın ,0 parçası bile ucuzdur.mesela 0 dreksyon hidrolik pompasını 100lira gibi bi fiyata alabilirsin.bu aracın bulamığcan parçası yoktur.
yakıt konusuna gelirsek benim de ehliyetimi yeni aldığımda sahip olduğum ilk amarkandı.bunnarın üstünden 250cui lik(2500cc değil,böyle diyenlerle dalga geçebilirsin) 4200cc 6 silindir motor çıkar.aslında iyi bi karbüratör ayarından sonra şahin kadar yakmaya başlarlar.aracın otomatik vites,elektrikli cam,merkezi kilit,klimalı,deri koltuk olması(bu modellerde elektrikli koltuğa raslamadım) 2000li yıllarda bu konfora ulaşamamış avrupa arabalarından almadığın için kendine teşekkür etmeni sağlayabilir.ön ve arka çelik(röno12 ve serçedeki teneke tampondan değil,istediğin gibi tamponun üstüne çıkıp tepinebilirsin ki aracı lastik patladığında tampondan kaldırırsın bütün yük tampondandır) tampondaki 5 mil hidrolikleri duvar yıkmanda yardımcı olacaktır,netekim ben böyle bi olaya şahit oldum.
valla karar senin çok bilmişler bi satamama konusunda doğru tahmin yürütmüşler,gerçekten aracına iyi bakmassan çok zor satarsın,aldığın paranın üstüne satmaya kalkarsan gene elinde kalır.
-
Vay bee çocukluk günlerim geldi gözümün önüne. Zengin bir akrabamız vardı, Nova almıştı. Akraba çevresinde acayip havası olmuştu... -
Sanayide Plymouth bile adam edildiğine göre Nova dünden edilir. -
zevk meselesi tabi ama ben bu tür arabaları masraf kapısı olarak görüyorum.
yani ben tercih etmezdim ama karar sizin tabi dünyada ne işlere ne paralar harcayan insanlar var, merakınız ve paranız varsa... -
Amerikan hastalığı bendede var. Parçası bol bol bulunur hiç sıkıntı yaşamassın. Bu arabayı aldığın zaman bilerek çukurlara gireceksin (yaylanma esnasında sanki bir gemide süzülüyormuş gibi hissediyorsun). Bence her Türk vatandaşı bu araçlara hayatında 1 kerede olsa binmeli bunun zevkini tatmalıdır. Anlat anlat bitmez zaten
Eğer biraz vaktin varsa al derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X