Bildirim
NOVA MSI GTX 280'İ NEWEGG'den ucuza satıyor helal olsun ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
helal olsun -
gerçekten piyasaya göre güzel bir fiyat.. -
çok güzel fiyat -
stok durumu on sıparıs dıyor ama sıparıs anında bı suprız olmasın -
bu fiyat bize exa vatan ve hepsiburada'nın ne kadar aç gözlü olduğunu gösteriyor, helal olsun nova'ya, bu saydığım 3firmadan 300-350ytl daha ucuza satıyor kartı -
helal olsun novayı internette donanım alışverişinde tek geçerim -
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
stok durumu on sıparıs dıyor ama sıparıs anında bı suprız olmasın
Böyle bir şey yapmaları mümkün değil, yaparlarsa da tüketici hakları denen bir olay varEğer o fiyattan sipariş verilmişse, sipariş ne iptal edilebilir ne de kullanıcıdan fazla fiyat alınabilir
Fiyatlar konusunda Nova'yı ben de tek geçerimHelal olsun süper fiyat.
-
Arkadaşlar bari bi fiyat yazın da görelim illa novaya girdirtmeyin adamı zaten kotayı yiine aştım -
nova iyidir -
quote:
Orjinalden alıntı: SAMASRA
Arkadaşlar bari bi fiyat yazın da görelim illa novaya girdirtmeyin adamı zaten kotayı yiine aştım
MSI N280GTX-T2D1G-OC, 1024MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 512 bit, 650/2300 : 575 USD + KDV ( 844,73 YTL)
Bir de bu kartın hız aşırtmalı model olması dikkatimi daha da çekti. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kimkim
quote:
Orjinalden alıntı: SAMASRA
Arkadaşlar bari bi fiyat yazın da görelim illa novaya girdirtmeyin adamı zaten kotayı yiine aştım
MSI N280GTX-T2D1G-OC, 1024MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 512 bit, 650/2300 : 575 USD + KDV ( 844,73 YTL)
Bir de bu kartın hız aşırtmalı model olması dikkatimi daha da çekti.
sağolasın -
1 ay sonra axle'ınki 750-800 arası bir fiyata satılmaya başlanır benim asıl beklediğim axle gtx260 kaç para olacak, msi'ın ki 355$+kdv'den satılmaya başlanmış, 1 ay sonra fiyatlar gayet uygun olur kartlar piyasada yaygınlaşınca
-
quote:
Orjinalden alıntı: iremmurat
bu fiyat bize exa vatan ve hepsiburada'nın ne kadar aç gözlü olduğunu gösteriyor, helal olsun nova'ya, bu saydığım 3firmadan 300-350ytl daha ucuza satıyor kartı
herhalde 1 sene önce 340 dolara aldım viewsonic 22 inch..daha ne olsun..novadan çok memnunum..vatandan yeni telefon aldım bozuk çıktı 2 hafta gönderdim..1 aydır ses seda yok..asla ve asla..vatan beni bir daha soyamaz.. -
Ben de işlemcim ile ekran kartını ordan aldım, Ankara da gigatek le beraber alışveriş yapılabilecek en uygun yer. Nova varken gidip de Vatan Bilgisayar dan alışveriş yapmak akıl karı değil. -
BEN İSTANBUL DA OTURUYORUM; BABAM NETTEN ALIŞVERİŞ YAPMAMA MA KIZIYOR MALUM KREDİ KARTI DOLANDIRICIŞIĞINDAN FELAN KORKUYO.KEŞKE BU GİBİ YERLERDE MAĞAZALAR AÇARAK İŞLERİNİ YÜRÜTSE. -
quote:
Orjinalden alıntı: iremmurat
bu fiyat bize exa vatan ve hepsiburada'nın ne kadar aç gözlü olduğunu gösteriyor, helal olsun nova'ya, bu saydığım 3firmadan 300-350ytl daha ucuza satıyor kartı
+1905
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X