Şimdi Ara

nsl yedek alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende şimdi d sürücümde 7 gb lik dosya var ve harddisk im 40gb . 20-20 2 ye bölünmüş durumda ben bu d: sürücüsündeki 7gb lik dosyayı yedeklemek istiyorum bu iso dosyası galiba fazla bilgim yok bununla dosya boyutuda küçülüyomuş galiba neyse 5 tane boş cd ye sığdırmak istiyorum daha sonra harddisk i 10 ve 30gb olarak 2 ye bölücem c: sürücüsü 10gb olucak d: sürücüsü 30gb bu yüzden bu 7gb lik dosyayı yedeklemem lazım nsl yapabilirim bunu detaylı şekilde anlatabilecek varmı ama lütfen anlatın direk bi link verip burdan bak yada biraz araştır demeyin bana şimdi çok acil lazım

• galiba hdd alanlarını değistirmek istiyorsun ve bundan dolayı d deki 7gb dosyanı yedeklemek
    bunun yerine partiton magic veya acronis disk directoru kullanıp ayarlarnını değiştirebilirsin
    diğer turlude 7gb dosya nın turu onemli sıkıstırma konusunda mp3 veya video ... ise sıkıstırma pek fazla olmıyacaktır sen o dosyayı skıstır ve ister winziple kes ister direk neronun icine at o sende cd istedikce ver
  • içinde mp3 var setuplar var videolar var yazılar vs işte birsürü klasörler 7gb toplam dediğin gibi bi alanı 10gb diğerini 30gb yapıcam 10gb lik alana format atıp baştan windows kurucam nsl yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.