arkadaşlar orjinal xp home edittion cdsi ile diz üstü bilgisayarıma format atıyordum kur dosyalarını kopyaladı falan yeniden başladıktan sonra böyle bir hata verdi
forumda araştırdım kurtarma konsolundan aynı dosyayı kopyaladım gene aynı hatayı veriyor burda okuduğum herşeyi yaptım ama hiç bir deişiklik yok ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim
dostm kurtarma konsolundan:
copy ntldr c: copy ntdetect.com c:
ve XP hangi surucude kurulu ise:
copy ntldr d: copy ntdetect.com d:
(d: yerine XP'nin kurulu oldugu dizini yaz)
dostum bendede olmustu ama acemi olmama ragmen orjinal cd den yeniden kurmustum
quote:
Orjinalden alıntı: serji
dostm kurtarma konsolundan:
copy ntldr c: copy ntdetect.com c:
ve XP hangi surucude kurulu ise:
copy ntldr d: copy ntdetect.com d:
(d: yerine XP'nin kurulu oldugu dizini yaz)
bunu çok denedim ya hemde bir çok sefer ama sorun çözülmedi
çok teşekkür ederim yinede ama başka bi çözüm yolu biliormusunuz??
onun haricidne
fixboot fixmbr
bu komutlari da dene
quote:
Orjinalden alıntı: serji
onun haricidne
fixboot fixmbr
bu komutlari da dene
EVET ONLARIDA DENEDİM AMA OLMADI
"chkdsk" komutu sorunu çözebilir. benim de başıma çok geldi hep bu komutla işi hallettim. olmazsa bi format daha atacaksın.
hocam bilgisayarın içini aç pili anakartın pilini çıkart yeniden tak sonra setup'a gir virüs korumasının aktif olup olmadığına bak aktifse bunu etkisiz hale getir.daha sonra boot device'dan cd-rom'u seç.sonra save&exit de ve kaydedip çık.xp cd'sini tak hemen ve ordan kurmaya çalış tekrar tabiki format at yani kurmadan önce düzelmesi lazım olmazsa bilemicem ama aynı şey benim de başıma gelmişti yanlış hatırlamıyosam böyle çözmüştüm
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
windows 98 ile sorunu hallettim fat32 olarak formatladım falan sonra xp cdsini taktım normal yükledi falan filan
nasıl yaptığmı tam olarak anlatmak isterdim ama inanın bi anlık sinirle ne olursa olsun diye giriştim...
korktu heralde düzeldi
yalnış bilgi vermek istemem kimseye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme