Şimdi Ara

NTSC 3DS Şarj Problemi... ACİL YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir akrabam ABD'den hediye olarak bir PS Vita, bir de 3DS getirmiş. Ürünleri açtım, şarjları vardı ve bir süre kullandım. Ancak 3DS'in şarjı bitti. Bende kullanma kılavuzunda gösterdiği gibi şarj aletini 3DS'e bağlayıp, ucuna ABD - Türkiye fiş çevirici ucu takıp, prize taktım. Ancak ürün kesinlikle şarj olmuyor ve şarj ışığı da yanmıyor. Hem direk 3DS'den, hem de şarj standından denedim, sonuç yine aynı. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı? Şarj aletinin ucuna çevirici takmam sanırsam yeterli olmadı. Ayrıca ürünü direk prize bağlayıp yakma riskim de varmış sanırım. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Hem alete zarar vermek istemiyorum, hem de sorunsuz bir şekilde şarj etmek istiyorum. PS Vita'nın şarjı henüz bitmediği için onda ne gibi bir durum olacağını bilmiyorum ama ABD'den alınan Vita'nın şarj edilmesi hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim. Şuan makineleri kullanamıyorum. PS Vita'nın da şarjını bitirmeye korkuyorum. Ürünleri voltaj farkından yakmamak ve şarj edebilmek için ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

• takip, ben de Amerika'dan 3Ds siparişi verdim gelmesini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki geldi işte, oyunlar da hazır ama aleti yakarım diye açamıyorum bile korkudan :) Bilen biri yardım acele yardım ederse çok sevinirim...
  • bu gibi durumlar için usb şarj kabloları var, türkiyede bulunur mu bilmiyorum ama çok ucuza dealextreme.com dan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitori Oosama

takip, ben de Amerika'dan 3Ds siparişi verdim gelmesini bekliyorum.

Hocam bir siteden mi siparis verdiniz?

• amerikadan geldiyse şarj cihazları 110v dur biz 220 kullanıyoruz şarj olmaz makinanız gidip 3ds için 220 v şarj aleti alın vita içinde şarj aletinin üzerine yada altına bakın 110-230 falan yazıyorsa onu çevirici ile kullanabilirsiniz ama 3ds kesinlikle 220v adaptör alıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01475EB3F -- 1 Mayıs 2012; 0:08:12 >
  • PS2 zamanından kalan bir dönüştürücü kablo buldum evde, adaptöre onu takınca sorunsuz bir şekilde Vita'yı çalıştırabildim. 3DS'i ise bir arkadaşımdan aldığım Türkiye uçlu bir DSi şarj adaptörü ile sorunsuzca şarj edebiliyorum. Alete bir zarar gelmemiş, şuan tek ihtiyacım olan Türkiye uyumlu yeni bir 3DS şarj adaptörü... Aletleri amazon.com'dan alıp, ABD'de yaşayan bir tanıdığın evine yollattım. Buraya geldiğinde ise bana getirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

Orijinalden alıntı: Hitori Oosama

takip, ben de Amerika'dan 3Ds siparişi verdim gelmesini bekliyorum.

Hocam bir siteden mi siparis verdiniz?

hocam ben de Lyclah arkadaşım gibi yaptım. Amazon'dan sipariş verip Amerika'daki tanıdığın evine yollattım.
  • Arkadas ne amazonu ya neyin pesindesiniz :) gidin tahtakelede yada benzeri yerlerde kum gibi kayniyo 15 tl anlamadimki nerde yasiyosunuz siz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenikli

Arkadas ne amazonu ya neyin pesindesiniz :) gidin tahtakelede yada benzeri yerlerde kum gibi kayniyo 15 tl anlamadimki nerde yasiyosunuz siz :)

3DS? 15 TL? Hocam yanlış anlamışsınız. Amazondan şarj makinesi sipariş etmedik 3DS sipariş ettik.
  • Benimde o problemim vardi usb ile ediyordum ama cok gec ediyordu sarji.

Yapmaniz gereken tek sey 3ds adaptorunu bir elektronikciye goturup voltaj konvertoru almak :D

Bendeki konvertor su ozellikte:
    30W 220-110V ac/ac

3ds icin onerdim bunu ama vita icinde uyumludur heralde sonucta ayni priz degilmi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.