Şimdi Ara

NTSC Xbox 360 Elite..Ne yapacağız bu aleti?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim elimde Irak'daki bir Amerikan üssünden alınmış bir adet NTSC Xbox 360 Elite var.Bizim kuzen aleti Türkiye'de denemeye çalışırken voltaj farkını unutmuş ve 360'nın adaptörünü yakmış.Onun dışında herşeyiyle tamam,eksiksiz..Bir kere oynanmış değil.

Şimdi bu alet 2008 yılından beri benim Türkiye'deki (Yurt dışında okuyorum) evimde yatak odamda kutusunda öyle duruyor.Önceleri konsollara karşı pek ilgim yoktu,yakın zamanda kendime bir PS3 aldım ve çok da memnunum,hatta bağımlılık yaptı bile diyebilirim.Planım ilk fırsatta Türkiye'ye gittiğimde Xbox 360'ı da çipletip PS3'ün yanına çekmekti ama şu son ban dalgasından sonra benimde midem bulandı.E artık aletin mazlum mazlum durmasıda hoşuma gitmiyor.

Ben şimdi ne yapayım bunu ? Yeni adaptör alıp FW mi attırayım ? Yoksa olduğu gibi internetten satayım mı ? Bu haliyle ne kadara gider ?

Kısacası bu makine şu anki haliyle sizin elinizde olsa siz ne yapardınız ?

• yeni adaptör al fw ni attır 1,7 fwsi çıkanada kardarda live adım atma
  • adaptör al.fw ile oynayacaksan cihazı internete bağlama
  • Bende ntsc çevirici ve pal adaptör var çok az kullanılmış duruyor lazım olurmu
  • Aynı şekilde benimde bir sorum olacak arkadaşlar. Ntsc bir makinayı aynı türünden Pal ile değiştirmeye kalksak para vereirmiyiz ? Yani Atik'te falan değiştirirsek anlamında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Aynı şekilde benimde bir sorum olacak arkadaşlar. Ntsc bir makinayı aynı türünden Pal ile değiştirmeye kalksak para vereirmiyiz ? Yani Atik'te falan değiştirirsek anlamında

atik falan öyle bir değişim yapmaz. ancak makinayı satarsın sonrasındada üzerine para koyup yenisini alırsın pal olarak
  • quote:

NTSC Xbox 360 Elite..Ne yapacağız bu aleti?

Turşusunu kuracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

Aynı şekilde benimde bir sorum olacak arkadaşlar. Ntsc bir makinayı aynı türünden Pal ile değiştirmeye kalksak para vereirmiyiz ? Yani Atik'te falan değiştirirsek anlamında

atik falan öyle bir değişim yapmaz. ancak makinayı satarsın sonrasındada üzerine para koyup yenisini alırsın pal olarak

en guzel cevabı arkadaşımız vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

en guzel cevabı arkadaşımız vermiş.

teşekürler sağolasın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.