Şimdi Ara

NTTGame çok mu açgözlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pustaki cash fiyatlarının artması tamam diyorum sonuçta steamde kesiyor o paradan onu eklemiş olabilirler ama kardeşim şu sıra ne ?

Server 1e premiumsuz 4-5 saatte giriliyor. 45. Sıradan 44e çıkmak 10 dakika falan sürüyor premium alan kişiler sürekli gir çık yaparak sıraya kaynak yaparak premiumsuz arkadaşların sıralarını alıyor

Premium 120 tl falan. Sunucu kiralarında 1 ayda 1 oyuncunun sunucuda harcıyabilceği yer maksimum 1 tldir o kadar premium var sunucuda 120 kişinin yerini ödüyor nerdeyse her ay. Isteseler direk server kapasitelerini arttırıp şu sırayı komple kaldırabilirler ama kaldırmak istemiyorlar bunun 2 sebebi var

1) Sıra beklememek için insanları premium almaya zorluyor ve gördügüm kadarıyla başarıyorlarda.

2) Server kapasitesini arttırmak istemiyerek kazandıkları paranın %1 ini şu sunucuları kuvvetlendirmeye harcamıcak kadar cimri olduklarını düşünüyorum

Siz ne düşünüyorsunuz bu kadar cimrilik hakkında düşünceleriniz ?

EDIT: Pis pis yorum yapıcak premiumlu arkadaşlar şimdi paran yoksa oynama diyebilir onlara cevabım madem oyun dc-exp presiz oynanmıcak oyunun fiyatini direk 120 lira yapsalardı freetoplay yerine bizde rahat etseydik dimi

EDIT2: Düşük IQlu arkadaşlar hala oyunu savunuyorlar. Size tavsiyem yazdıklarımı bidaha okuyun. Ben premiumun getirdigi büyük avantajlara sesimi çıkarmadım ama şu sıra yüzünden oyuna giremiyorsunuz bile artık. Bu olay başka hiçbir oyunda yok çünkü diğer firmalar nttgame kadar rezil değiller.

Oyun %33 Pozitif , %67 Negatif. Tarihin en kötü steam oyunu olma yolunda Knight Online savunucak ağır fanboyları konu altındaki yorumlarda okuyup sizde gülebilirsiniz.

Oyundaki koxperlara hiç değinmiyorum bile server 2 ve 3deki çöp slotlarında koşarak 5liyle dönen okçuları gördükten sonra GMnin oturup çay falan içtiğini düşünmeye başladım 2 tur atsa 50 kişi ban yicek.

TÜM KNIGHT FANBOYLARI ÇILDIRSIN STEAMDEKI EN KOTU OYUN OLUCAK %70 NEGATIF. ZAMANLA %90 NEGATIF OLUR VE VALVE OYUNU STEAMDEN KALDIRIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Şubat 2016; 13:51:29 >

• dc ve exp pre zaten 70+ lvl kasmak için bu neyin kafası ?
  • Şahane beyin einstein çabuk burayı terket. Sabah sıraya girdim uyandım 5 saat geçti hala sıradayım
  • oyun ücretsiz ayrıcalık ücretliki kıçı kırık android oyunlarda bile 10 15 liraya satıyorlar oyun içersindede ücretli ayrıcalıklar var
    tmm uskoya göre pahalı olması benide rahatsız etti ama sırf pksı için bile bence aylık 120 lira değer
    80 lvlden sonra bronz pre çekmek yada dc yada war çekmek sizin elinizde.
    yada hiç pre çekmemek şuan 1 tl vermeden 75 lvl olan arkadaşlarım var yeni swde ağlamayın boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nr8643

oyun ücretsiz ayrıcalık ücretliki kıçı kırık android oyunlarda bile 10 15 liraya satıyorlar oyun içersindede ücretli ayrıcalıklar var
    tmm uskoya göre pahalı olması benide rahatsız etti ama sırf pksı için bile bence aylık 120 lira değer
    80 lvlden sonra bronz pre çekmek yada dc yada war çekmek sizin elinizde.
    yada hiç pre çekmemek şuan 1 tl vermeden 75 lvl olan arkadaşlarım var yeni swde ağlamayın boşuna

Ya konuyu okumaya üşendin yada IQ falan düşük. Ben level kasamamaktan şikayet etmedim oyuna girememekten şikayet ettim premiumlarin sıraya kaynak yapması yüzünden kimse sunuculara giremiyor sıra 46daydı uyudum 40a çıkmış. Bu ne rezilliktir açıklar mısın ? O kadar para kazanıyorlar şu sırayü düzeltmemeleri kendi cimriligi gelip nttgame savunma bana. Ben hiç bir zaman premium ile kasanlara bir şey demedim ama premiumsuz olanlarıda almaya bu kadar zorlucak kadar cimri olduklarını düşünmüyordum

Başka hangi freetoplay oyunlarda oyuna girememe sorunu yaşıyorsun 6-7 saat bir oyuna girmek için ugraşıyorsun bildiğin rezillik (Şimdi yazarken daha çok sinirlendim bir kaç hesapta daha kötü oy veriyimde umarım batarlar %25 pozitif ile tarihin en kötü steam oyunlarından biri olma yolunda)

Privatelerde daha çok eğleniyorum be adamlar bile daha iyi hizmet sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Şubat 2016; 12:09:08 >

• kardesim olay basit 2 ye 3 e gir pre almak istemiyorsan yapacak birşey yok

xigenonda oynuyorum 1 e sabahları girebiliyorsun öğleden sonra ve akşam sıralama 300 400 lere vuruyor tabi
  • Oyuncuların farkedemedikleri ya da anlamak istemedikleri olay şu, bu oyunlar yapımcısına şirketine para kazandırmak için yapılır kimse oyuncuyu düşünmez pazarlaması argesi derken bütün amaç ne kadar daha çok para kazanabilirimdir. Şimdi nttgame de premium ve cash satarak para kazanır o yüzden bunları satabilmek için türlü yollar denerler bahsettiğin olay da bu yollardan birisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 46 dan 40 çıkmaz iner öncelikle onu öğren sonra gel ıq'dan bahset
    1 e giremiyorsan 2 ye gir 3 e gir
    ayrıca premiumlular tabiki kaynak yapıcak al premium sende.
    sen herşeyden ücretsiz yararlanayım ama 1 kuruş param gitmesin mantığıyla iş yaparsan sonra forumlarda gelip böle ağlarsın
  • quote:

46 dan 40 çıkmaz iner öncelikle onu öğren sonra gel ıq'dan bahset
    sen herşeyden ücretsiz yararlanayım ama 1 kuruş param gitmesin mantığıyla iş yaparsan sonra forumlarda gelip böle ağlarsın

Oooo 2 ve 3 de cz bdw var mı ? Yüksek IQlu çocuk ben 1 kuruş bile ödemedigimi kim söyledi 1000 cash çektim ama 4000 cash çekmicem kafadan 15 aylık server parasını ödedim bile ama 8 saat boyunca oyuna giremiyorum. Burda nttgame savunduguna göre heralde nttgamede çalışan bir idiotsun. tüm gmler gibi

Allahım bugünde aptallari yok ediyoruz. Bak bak nasıl cevap veriyor bide söylücek kelimesi kalmadı utançtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Şubat 2016; 12:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

quote:

Oooo 2 ve 3 de cz bdw var mı ? Yüksek IQlu çocuk ben 1 kuruş bile ödemedigimi kim söyledi 1000 cash çektim ama 4000 cash çekmicem kafadan 15 aylık server parasını ödedim bile ama 8 saat boyunca oyuna giremiyorum. Burda nttgame savunduguna göre heralde nttgamede çalışan bir idiotsun. tüm gmler gibi

Allahım bugünde aptallari yok ediyoruz. Bak bak nasıl cevap veriyor bide söylücek kelimesi kalmadı utançtan.

00 beyin yaşın mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Knight forumuna girmek hataydı bu oyunu oynuyanların %90ni zaten IQsu 80 olan hayatını bu oyunla bitirmiş geri-zekalı insanlar (Kudur)

Dünyanın en kötü mmorpgsi knight onlinedir. Aksini söylüyen hayatında knight dışındada bir şey oynamamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

quote:

00 beyin yaşın mı ?

Bilmiyorum 60 IQ senin zekan mı yazdıklarımı anlamıcak kadar geri-zekalısın ?

• bunu diyen insanın 1. server'a girmek için bu başlığı açması ne kadar komik
    demekki sende geri Zekalılık var saatlerce 1. server'a girmek için bekliyorsun
    halbuki 25 tl ye bronz pre çekilebildiğini biraz araştırarak öğrenebilirdin.
  • 0nr8643 0 kullanıcısına yanıt
    Vermicem 25 tl. Ben 15tl zaten vermişim vermicem 25tl zorla mı ? Oyun oynaması ücretsiz diyor ama oynaması ücretsiz değil oynamak için premium almak zorundasın onlar o zaman oyunu freetoplay değil bronz premiumla aynı para yapsalardıda ugraştırmasalardi bizi dimi canım ? Daha kendi vaat ettiklerini gerçekleştirmiyen açgözlü bir firmayi bu kadar savunman heralde nttgamede baban çalışıyor sende onun parasını yiyorsun anladığım kadarıyla bu. 2. 3. serverdada durum aynı 5 saat sürüyor girmesi. 1. Servera girmek istememin sebebi bdw lere ve czye girebilmek server 2de cz mi var ?

Düşük IQlusun işte zekan bana cevap vermeye yetmez boşuna yazma her durumda haksızsın. Kaybol

Çoğu steam kullanıcılarıda farkı benim gibi hemen anlamış ve oyunu steamde gömmüş %33 pozitifi var. DÜnyanın en kötü steam oranı falan. Sizin gibi daha steamden yeni haberdar olmuş mağara adamları steamde 1 tane bile oyunu olmuyan mağara adamları steami çöp etmeyin bari defolun şu platformdan uskoya falan geri dönün. Ugraştırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Şubat 2016; 12:40:53 >

• hahaha bence sen uskoya git her zaman tek atabiliyorsun istersen bence premiumluları bekletsin sizin gibileri direk alsın
    adam nasılsa para vermiş
  • 0nr8643 0 kullanıcısına yanıt
    Bak hala cevap veriyor. Ben premiumları bekletsin mi dedim Sırayı kaldırsınlar dedim kazandıkları paranın %1ini serverlara yönlendirseler sıra diye bir şey kalmıcak farkında değilsin. Bu konularda hiç bir bilgin yok boş boş konuşuyorsun artık git lütfen
  • orası seni ilgilendirmez ntt bekle diyorsa bekliyceksin yada oynamıycaksın belki adam para kazanmıyor para kazanmadıgı için premiuma zam yaptı ( normalde hayatta ntt savunmamda bu adama bi antipatim oluştu )
  • quote:

orası seni ilgilendirmez ntt bekle diyorsa bekliyceksin yada oynamıycaksın belki adam para kazanmıyor para kazanmadıgı için premiuma zam yaptı ( normalde hayatta ntt savunmamda bu adama bi antipatim oluştu )

1.5 milyon indirme aldı. Bu oyunu oynuyanların %50si direk premium çekti kazandıkları parayı hayal edebiliyorsan onlara para kazanmıyor diyebilirsin. O zaman lol nasıl para kazanıyor ? Oyun ücretsiz para yatırmak zorunda değilsin dandik skinler veriyor hiçbir özelligi yok sadece görüntü nasıl olurdu bu kadar oyuncu varken çok büyük paralar kazanıyorlarda nttgame hiç para kazanmıyor olduğunu düşünüyorsun. REKT

• çok inanılmaz pahalı

şu anda dolar olan herşeyin TL olması lazım para birimi olarak

server limiti olayı da tamamen hikaye

10 yıl öncede aynı limit vardı

şimdiki makineler en az 50 kat daha güçlü siz düşünün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 4 Şubat 2016; 12:58:12 >
  • Sabah 7de sunucuya girmeye çalıştım ve şuan saat 13:01 hala 70. sıradayım bakalım gün bitmeden oyuna girebilcek miyim rekor denemesi. Sonra rahat bir şekilde silebilirim oyunu

DC falanda verir şimdi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Şubat 2016; 13:02:32 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.