Şimdi Ara

Nubia Z70 Ultra'nın inanılmaz ince çerçeveleri videoda ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nubia Z70 Ultra'nın inanılmaz ince çerçeveleri videoda ortaya çıktı
    ZTE'den tarafından kurulan ve sonra bağımsız bir şirket haline gelen Nubia, oyuncu odaklı ve performanslı akıllı telefonlarıyla biliniyor. Şirketin geçtiğimiz sene Aralık ayında piyasaya sürdüğü Z60 Ultra'nın selefi Nubia Z70 Ultra yakında tanıtılacak.

Rekortmen ince çerçevelere sahip olacak

Digital Chat Station isimli güvenilir sızıntı kaynağı, telefonun inanılmaz derecede ince çerçevelere (hatta neredeyse çerçevesiz) sahip olduğunu gösteren bir video yayınladı. Kaynak, telefonun selefi gibi delik veya çentik içermeyen 1220p çözünürlükte bir ekran ile geleceğini belirtiyor.

Ayrıca Bkz.Bu telefonun ekranı üçe katlanıyor! Huawei Mate XT Ultimate kutu açılışı!

Telefonla ilgili şuanda çok fazla bir detay bulunmuyor ancak kaynağın aktardığına göre telefon önümüzdeki ay tanıtılacak ve yıl bitmeden küresel pazarlarda satışa sunulacak. 

Kaynak:https://weibo.com/tv/show/1034:5088215078731795

• Ekran altı ön kamera çekimleri çok çok kötü, bunu geliştirmedikleri sürece piyasaya sürmemelilerdi.

• çöp

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Çöp olan iPhonelardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alickk A kullanıcısına yanıt

iPhone ne alaka ? Allah şifa versin Nubia Z70 Ultra'nın inanılmaz ince çerçeveleri videoda ortaya çıktı 

Sen duymadın diye çöp olmuyor.

• Z60u kullanan biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum.

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt

Sen niye bekliyorsun hocam zaten yeterince iyi elindeki cihazNubia Z70 Ultra'nın inanılmaz ince çerçeveleri videoda ortaya çıktı 

Duymadığı mı kim söyledi ? Ayrıca Sen duydun diye değerli mi oldu diye sorarlar adama. Nubia Z70 Ultra'nın inanılmaz ince çerçeveleri videoda ortaya çıktı 

Tamam o zaman söyler misin bana 8 gen 3 cihazı olan çerçevesiz telefon üreten bir marka neden çöp oluyor? Direk çöp yazmışsın bilgi 0.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Teknoloji severim hocam ben. Yeni modelleri her zaman merak ediyorum.

Telefon alırken bu saydıkların benim için bir kriter değil. Bu sebepten benim için çöp. Senin içim aksi olabilir ve buna saygı duyuyorum.

Dostum kendimi açıklayamıyorum galiba hala nedensiz çöp diyorsun telefona. Hala şundan dolayı çöp demiyorsun. Sorun burda zaten neden vermeden çöp demende. Mesela kullanan biri olarak ön kamerası çöp. Desenki en kamerası çöp benim için önemli anlarım. Bir neden sunsan fikrine saygı duyarım zaten ama nedensiz çöpe duyamıyorum.

Eğer sırf nubia veya android diye çöp diyorsan yine saygı duymam fikrine çünkü bu bir fikir değil hater'lık olur.

Biraz ön yargılıyım hocam. Android cihaz alacak olsaydım samsung alırdım. Bana güven vermiyor bu tip markalar. Çöp dememe takılma, sataşmak için dedim.

• Herif daha çıkmamış cihaza çöp diyip geçmiş. Ulan daha ısırılmış elman tenezül edip 120 hz ekran koymuyor. Kullandığı malı yarı tanrı yapan salaklara çok uyuz oluyorum ya.

"çöp" yazıp geçmiş beyni yok fikri var işte ne yaparsın.Şu tipler forumda cirit atması kalitenin nasıl yerlerde olduğunun ayrı göstergesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.