Nubia Z70 Ultra'nın inanılmaz ince çerçeveleri videoda ortaya çıktı
-
-
Ekran altı ön kamera çekimleri çok çok kötü, bunu geliştirmedikleri sürece piyasaya sürmemelilerdi.
-
çöp
-
Çöp olan iPhonelardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone ne alaka ? Allah şifa versin
-
Sen duymadın diye çöp olmuyor.
-
Z60u kullanan biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Sen niye bekliyorsun hocam zaten yeterince iyi elindeki cihaz
-
Duymadığı mı kim söyledi ? Ayrıca Sen duydun diye değerli mi oldu diye sorarlar adama.
-
Tamam o zaman söyler misin bana 8 gen 3 cihazı olan çerçevesiz telefon üreten bir marka neden çöp oluyor? Direk çöp yazmışsın bilgi 0.
-
Teknoloji severim hocam ben. Yeni modelleri her zaman merak ediyorum.
-
Telefon alırken bu saydıkların benim için bir kriter değil. Bu sebepten benim için çöp. Senin içim aksi olabilir ve buna saygı duyuyorum.
Dostum kendimi açıklayamıyorum galiba hala nedensiz çöp diyorsun telefona. Hala şundan dolayı çöp demiyorsun. Sorun burda zaten neden vermeden çöp demende. Mesela kullanan biri olarak ön kamerası çöp. Desenki en kamerası çöp benim için önemli anlarım. Bir neden sunsan fikrine saygı duyarım zaten ama nedensiz çöpe duyamıyorum.
Eğer sırf nubia veya android diye çöp diyorsan yine saygı duymam fikrine çünkü bu bir fikir değil hater'lık olur.
-
Biraz ön yargılıyım hocam. Android cihaz alacak olsaydım samsung alırdım. Bana güven vermiyor bu tip markalar. Çöp dememe takılma, sataşmak için dedim.
Herif daha çıkmamış cihaza çöp diyip geçmiş. Ulan daha ısırılmış elman tenezül edip 120 hz ekran koymuyor. Kullandığı malı yarı tanrı yapan salaklara çok uyuz oluyorum ya.
"çöp" yazıp geçmiş beyni yok fikri var işte ne yaparsın.Şu tipler forumda cirit atması kalitenin nasıl yerlerde olduğunun ayrı göstergesi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çöp olan iPhonelardır |
Sen duymadın diye çöp olmuyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X