Şimdi Ara

Nüfusta ikametgah değiştirdikten sonra muhtara gitmemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkametgah değişikliği için nüfusa gidip değişiklik yapıldıktan sonra muhtara gidip onaylatmak mı lazımmış ? Bide bunun için 20 günlük bir süre varmış sanırım. Önceki yıllarda 480 lira, 2016 yılı itibariyle de 50 lira gibi bir cezası varmış bildirmemenin diye duydum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? 2 ay oldu nüfusa gidip değişiklik yapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleloyyy

İkametgah değişikliği için nüfusa gidip değişiklik yapıldıktan sonra muhtara gidip onaylatmak mı lazımmış ? Bide bunun için 20 iş günlük bir süre varmış sanırım. Önceki yıllarda 480 lira, 2016 yılı itibariyle de 50 lira gibi bir cezası varmış bildirmemenin diye duydum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? 2 ay oldu nüfusa gidip değişiklik yapalı

Cezası yok diye biliyorum bende bizim ailenin nüfusunu kendim yaptım böyle bir şey duymadım ama git bildir çünkü yarın bir gün bir sıkıntı olur o zaman ceza keserler. Yumurta deliğe gelmeden yaptır derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yumurta delikte diye düşünüyorum zaten :) yarın gideceğim inşallah yoktur bir cezası
  • Ben yıllardır nüfusun bana verip bunu muhtara teslim et dediği o kağıdı muhtarlara vermedim.

Hiçbir sıkıntıyla da karşılaşmadım.

Zaten ben nüfusa bilgisayar sistemine kayıt olmuşum, gerisinden bana ne.

Maksimum seçimlerde muhtarlık listesinde ismin olmaz, seçmen kağıdın olmaz. Ama bizim muhtarımız seçmen kağıdımızı kendi elleriyle evimize kadar getirip cumhurbaşkanımızın selamlarını ve mesajlarını bize iletiyor.

Bir yaptırım olacağını düşünmüyorum.
  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    Öyleyse bir sıkıntı olmaz herhalde hocam. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
  • Deleloyyy D kullanıcısına yanıt
    Olmaz olmaz.
    Çok ciddi bir konu değil. Gir edevlete nvi işlemlerinde mernis adresi olarak güncel adres varsa sorun olmaz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    hocam şuanda bulunduğum adresi kayıtlı bir şekilde görüyorum orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.