Şimdi Ara

Nuker Fire Yapılandırma Hakkında..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki Nuker yapılandırma rehberini ve birçok konuyu okudum, az çok bir şeyler öğrendim. Nuker char. açtım. Şu an 14 Lvl. Yapılandırması 90 Bich - 90 Light - 90 Cold - 30 Fire olacak. Fire'ı Fire Wall'dan dolayı seçtim, ama kafama bir soru takıldı. Ne rehberden nede başka bir konudan bilgi edinemedim. 30 Fire'da sadece Fire Wall mı açıcam? Yoksa diğer tüm skill'arı açacak mıyım? Tam olarak bilemiyorum. Bu konu hakkında kısa bir bilgi verirseniz sevinirim. Tşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: beto_1440

Arkadaşlar forumdaki Nuker yapılandırma rehberini ve birçok konuyu okudum, az çok bir şeyler öğrendim. Nuker char. açtım. Şu an 14 Lvl. Yapılandırması 90 Bich - 90 Light - 90 Cold - 30 Fire olacak. Fire'ı Fire Wall'dan dolayı seçtim, ama kafama bir soru takıldı. Ne rehberden nede başka bir konudan bilgi edinemedim. 30 Fire'da sadece Fire Wall mı açıcam? Yoksa diğer tüm skill'arı açacak mıyım? Tam olarak bilemiyorum. Bu konu hakkında kısa bir bilgi verirseniz sevinirim. Tşekkürler...

hocam 100 level geldi. 30 fire'ı ne için açıyorsun ?
  • Fire wall ve passive buff senin için önemli gerisini açmasan da olur.

Edit: Üstteki arkadaşın dediği gibi 100 lvl geldiği için ona göre ayarlarsak fire açmak için yeterli mastery kalmıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 3 Temmuz 2009; 2:46:46 >
  • Evet ben onu hiç düşünmemiştim.. Peki nasıl bişi yapsam öneriniz var mı ?
  • 100 light 100 bicheon 100 cold u öneririm 100 bicheon yerine heuksal de yapabilirsin ama bicheon u öneririm yinede Benim yapılandırmam bu :)
  • lihgt çok noob vuruyor bence cold fire blade gti daha gzl olur inan bana daha etkili olur firesiz nuke açıcana bow str aç daha etkili olur
  • arkadaş light cok noob demiş ben buna gulerim anca,en guclu nukeler lightta cold da ki nukeler cok az dmg vuruyor,fire da gucle ama senin acmani tavsiye etmem ,spear kullanacaksan fire ac,ama bende cold light bicheon öneririm,colda snow shield war ve cok faydası war ve blade skilleride kulllanıslı,lightta ise speed ve guclu dmg vuran nukeler war,sen fire hic werme bence,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodsoul -- 4 Temmuz 2009; 13:59:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bicheon yerine fire verilse daha iyi diilmi. magic vuran bi char için bicheon alaksıs kalıyor bence.
  • Fireda belli nukeler var 1-2tane güçlü nuke var ya da yok. Hem lightı nuke için açmıyoruz. İmbue , speed , phantom , parry için açıyoruz...

@testing daha önce başka konularda da demiştim bicheonun hem yatır batırı yani skilli kesecek skilli var hem de sheild wall serisi var (ismini yanlış hatırlıyor olabilirim.) Yani daha avantajlı hale gelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 4 Temmuz 2009; 17:41:19 >
  • sword shield daha iyi cunku bicheon skilleri de cok işe yarıyor mesela wizzard ile vs yaptiginda daha seri vurup yatiriyorsun,hem kalkan da block sansı war,fire da nukelere yarayan fazla skill yok,en saglami cold lifgt bicheon
  • 110 lvlde nukerler nasıl bi yapılandırma yapıcak cok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

110 lvlde nukerler nasıl bi yapılandırma yapıcak cok merak ediyorum

o zmn da 110 light 110 cold 110 bicheon olur :Dsen orasını merak etme
  • quote:

110 lvlde nukerler nasıl bi yapılandırma yapıcak cok merak ediyorum

bismillah dağa 100 yeni çıktı 1 yıl ı vardağa 110 un belkide dağa fazla
  • nasıl 1 yılı war :D adamlar rock gelince 110 lvlde gelecek diyorlar,ama yinede 2-3 ayı bulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

lihgt çok noob vuruyor bence cold fire blade gti daha gzl olur inan bana daha etkili olur firesiz nuke açıcana bow str aç daha etkili olur

komik

lightın mag arttıran skilli var,hızlı koşması var..
  • quote:

nasıl 1 yılı war :D adamlar rock gelince 110 lvlde gelecek diyorlar,ama yinede 2-3 ayı bulur

hayır 110 gelmiyecek roc gelince sadece yeni yer açılacak dağa yeni geldi 100 lvl hemen getirirlermi sence?
  • quote:

Arkadaşlar forumdaki Nuker yapılandırma rehberini ve birçok konuyu okudum, az çok bir şeyler öğrendim. Nuker char. açtım. Şu an 14 Lvl. Yapılandırması 90 Bich - 90 Light - 90 Cold - 30 Fire olacak. Fire'ı Fire Wall'dan dolayı seçtim, ama kafama bir soru takıldı. Ne rehberden nede başka bir konudan bilgi edinemedim. 30 Fire'da sadece Fire Wall mı açıcam? Yoksa diğer tüm skill'arı açacak mıyım? Tam olarak bilemiyorum. Bu konu hakkında kısa bir bilgi verirseniz sevinirim. Tşekkürler...

heluksal açma pwp de sadece snowlu dayanabilirsin Sword-Shield yapki pwp de dağa dayanıklı olsun
  • bizde onu anlatmaya çalışıyoruz ama adamın biri gelmiş light cok noob vuruyor diyor,ilk defa böyle bişey duydum,oyunda goruyorum bazen adam full ınt cold fire spear weya bicheon wermiş boyle saçmalayan insanlarda war işte,lightsiz nukemi olur :D
  • genelde bütün oyunlarda int magic charlarda en fazla vuran firedır acaba ilerki lvlerde yada bu işin sonundamı fire en fazla vuran skill olcak?
  • bu oyun bütün oyunlar kapsamına girmiyor ne yazık ki

Ayrıca: Bizim tartışmamız vurup vurmaması değil. Light ile fire imbuesu arasında karşılaştırma yaparsak light imbuesunun mag damageyi daha fazladır ne demek bu nukeler bu imbuela daha fazla vurur. 2.si bir nukere ne lazım hız lazım niye çoklu savaşlarda veya çoklu savaş olmasına da gerek yok hpsini doldurmak için bir müddet kaçması lazım. Ayrıca lightta parry var onu maxladın mı üstüne fazladan 1 item giymiş gibi def alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 4 Temmuz 2009; 22:14:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.