Şimdi Ara

Nuker mi Str Bow mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nuker mi str bow mu seçmek mantıklıdır? Uniq kasılma ve pvpde hangisi ondedir? Hangi yapılandırmayla yola cıkılır? Build nasıl dağıtılacakdır ? Hadi herkes favorisini seçsin :)

• gönlümden nuker geçiyor hybrt ama gönlümün bir kısmıda str bow dior bende arada kaldım :)
  • Çin charların en gözdesi şu anda Str bow.
  • eğer diyorsan full coin toplarım immortality set yaparım Nuker aç ve çok güçlü bir build olur ha diyorsan coin moin uğraşamam normal set ya da normal nova set yeter str bow aç. Kişisel tavsiyem Pacheon-Fire-Light (90) cold (20)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

eğer diyorsan full coin toplarım immortality set yaparım Nuker aç ve çok güçlü bir build olur ha diyorsan coin moin uğraşamam normal set ya da normal nova set yeter str bow aç. Kişisel tavsiyem Pacheon-Fire-Light (90) cold (20)

Pacheon Fire cold 110 hepsi dusunuyorum bu yapılandırmanın senınkıne göre ne eksik yanı olur?
  • kosmak icin potion parasi sana sorun yaratir , parry ratio dan fedakarlik etmis olursun bu beyninde patlayan critler olarak sana donecektir onun disinda bunlar onemli noktalar
  • Bence nuker kasman daha ıyı olur sahsı fıkrım snowla saglam setle hele hele hybırd carsa pwpde warıorlara kafa tutarsın super car olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki karakteri de kullanmış biri olarak görüşümü belirteyim ;

Gerçekten tercih yapmak çok zor. İkisinin de avantajları ve dezavantajları var. İkisi de bir kervanın olmazsa olmazıdır..
    Özellikle STR Archer, oyunda thieflerin korkulu rüyasıdır. 4 yıl önce ben Str Archer' dım. Kervan çekerken, thief daha kervana yaklaşamadan indiriyordum

Kısaca STR Archer PvP charı, Nuker ise ''vur-kaç'' charıdır.

Nuker kolay kasılır, kendi levelinizin 5-6 lvl üzerindeki canavarları 2 vuruşta indirebilirsiniz. Ancak zorda kalırsanız onlar sizi indirir

İyi yapılandırılmış bir Nuker, PvP de bir Str yapılandırmayı ya tek ya da 2 hamlede indirebilmelidir. İndirdi indirdi...İndiremezse ağlayan taraf kendisi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

İki karakteri de kullanmış biri olarak görüşümü belirteyim ;

Gerçekten tercih yapmak çok zor. İkisinin de avantajları ve dezavantajları var. İkisi de bir kervanın olmazsa olmazıdır..
    Özellikle STR Archer, oyunda thieflerin korkulu rüyasıdır. 4 yıl önce ben Str Archer' dım. Kervan çekerken, thief daha kervana yaklaşamadan indiriyordum

Nuker kolay kasılır, kendi levelinizin 5-6 lvl üzerindeki canavarları 2 vuruşta indirebilirsiniz. Ancak zorda kalırsanız onlar sizi indirir

İyi yapılandırılmış bir Nuker, PvP de bir Str yapılandırmayı ya tek ya da 2 hamlede indirebilmelidir. İndirdi indirdi...İndiremezse ağlayan taraf kendisi olur

Artk sistem çok değişti dostum.3-5 ay oyna ve tekrar bu yazını oku o zaman ne demek istediğimi anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

İki karakteri de kullanmış biri olarak görüşümü belirteyim ;

Snow Shield açılıp mümkün olduğu kadar fullendiğinde Nukerler tam bir pvp karakterleridir hele bir de S/S isen korkma.

Şu zamanda STR Bow mantıklı nuker ise her zamankinden daha zevkli (snow shield)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Aralık 2010; 19:45:15 >

• ikiside açılabilir bence yazı tura aç hangisi gelirse onu aç ^^ pişman olmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.