Şimdi Ara

Nuker yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni update ile geldim.7-8 ay oynamadım oyunu.Şimdi wizard çar kasıyorum.Lv 42 oldu.Sadece wizardı upladım.Yanına cleric mi yoksa bard mı karar veremedim.Bana bir yol gösterirmisiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar wizard çarımım yanına cleric açtım ve pvlye bıraktım.1-2 ay pvlde kalacak.Nuker bir çar açmak istiyorum.Spear olacak çar.Fire-heuksal-cold yapılandırmasını düşünüyorum.Sizce nasıl olur?Herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Gardrop Fuat ] -- 8 Ocak 2011; 16:34:54 >

• Bard genellikle taxi ve uniq icin tercih ediliyor...Hızlı kosmasıyla vs. seri oluyor.

Cleric de partylerde aranan build oluyor,partylerde daha rahat yer bulursun kendine...bless skili vs. ile daha sağlam oluyor char.
  • Wizard Genellikle Cleric veya Bard ile beraber kasılır.

Bardın katkısı Wizard karaktere şudur;
    Noise Skili: BU skill Agresif diye tabir edilen mobların sana saldırmalarını engeller. Bu engel Giant-Champion- Unique ler için geçerli değildir.
    Moving March Skili : Bu skille hızlı haraket edebilirsin. 110 Levelde %120 Hız ile Uniquelerde cok rahat edersin.

Dans- Mana Skilleri: Bu skilleri Staff alınca kaybolduğundan, sadece Bard giyerken kullanırsın. Partilere bu skillerle veya Wizard ATack skilleri ile girebileceğinden, çok rahat partilerde yer bulabilirsin.

Cleric Katkisi Wizad karaktere ise;
    Dviison SKili vardır(En önemlisi bence) : Sana Her 3 Sn de bir HP basar. Wizardın canıda az olduğundan, bastığı hp fazlasıyla yeter.

Bless SKili: Bu skill Levelinde ise Çok yüksek defans verir, 45 Saniye boyunca neredeyse ölümsüz olursun.

HP-STR-İNT-Defans BUffları vardır: BU bufflarda Partylerde lazım olur, partilere girme oranını yükseltir.

Cleric Bastığın için; Light armor giyebilirsin. Buda senin Fiziksel defansını yükseltir. Oyundaki neredeyse her moba karşı güçlü olursun. Rod alınca + Fiziksel defans ve Magic dfefans veren bufflarıda vardır. Kalkanla beraber sana tek atılma olasılığını çok düşürürsün.

Bana kalırsa Cleric Daha mantıklı.

Ama dersen ben Unique kesmeye bayılıyorum, En mantıklısı Bard olur. Dersen ben Wizardım PVp lerdede bişiler yapmak istiyorum. O zaman CLeric olmalısın.

Aklıma gelen özellikleri bunlar. İyi forumlar

• Relaks sana bir sorum olacak konuyla alakasız 105 cave'de ne kadar sp topladın, toplam kaç gün oldu, halen devam ediyor musun toplamaya ve kaç lvl oldun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Aralık 2010; 23:06:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Relaks sana bir sorum olacak konuyla alakasız 105 cave'de ne kadar sp topladın, toplam kaç gün oldu, halen devam ediyor musun toplamaya ve kaç lvl oldun?

ne kadar kastı bilmiyorum ama.
    şu an 105'te olan guilddeki yüksek lvl'lar keşke ong farm yapmasaydım diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Relaks sana bir sorum olacak konuyla alakasız 105 cave'de ne kadar sp topladın, toplam kaç gün oldu, halen devam ediyor musun toplamaya ve kaç lvl oldun?

Level 105%15 ' ten, Level 106 %3' e kadar kastım.

1.2 M kadar SP kastım. 12 Gün sürdü. Bunun oyunda durma süresi 9-10 Gün kadar sayılabilir. Kesinlikle şu oyunda başıma gelen en güzel olay 105 Cavede sp kasmaktı.

30 level kadar kasıp 20 levele düşüp sonra tekrar tekrar bu işlemleri yaparak asla beklemedim. Levelim 105 iken hiç sp kasılmamış olan Wizardımın, Wizard SKilleri 100 Levele sadece Fire bolt- Blizzard- Earth Quake SKilleri idi. Cleric skillerimde 90 Level'e kadar sadece Holy divison-BLess spell upluydu. Şuan Wizardım full clericte artık fantazi skillere geçtim.

Şu ana kadar 105+ Olupta, keşke Onglarda SP kassaydım diyeni görmedim.

SP kasmak için hep aynı noktayı tercih edip, 16 kişilik yerde 50 kişi kasmaya çalışırsa orada kasılmaz tabi. Öteki slotları değerlendirmek gerekebilir. Bunu ben sp kasarken oradaki herkese anlatmaya çalıştım. Kimse yanaşmayınca, haliyle arka taraflara tek başımada gidemedim. Takımınız varsa 8 Kişilik. Boşa ne ks yapın başkalarına nede ks görün.

• İlk başlarda bard istiyordum ama cleric daha mantıklı.Teşekkür ederim cevap verenlere.İyi geceleler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 71 lv yaptım wiz karekterimi ve pvlye verdim.Boş durmak itemiyorum 2 ay pvlede kalacak.Nuker çar açacagım yapılandırma fire heuksal cold düşünüyorum nasıl bir yapılandırma olur?
  • kötü olmaz. oyunda yer yer kullanılan bir build. ama pot masrafın çok olur diye düşünüyorum . meteor fln
  • Yaklaşık 5 senedir silkroad oynuyorum ve oynadigim karakterlerin %95'i int % 80'ide nukerdir.Oyuna snow shield geldiğinden beri Cold,nuker için ne kadar önemliyse Light'ta o kadar önemlidir.Weapon skillerine karışmam ama light ile fire arasında seçim yaparsak light fireyi katlar
  • heuksal fire cold 100+da ağlatıyor.hele elinde +7 nova olursa kimse duramıyor önünde.
  • Wiz-Cleric.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.