Şimdi Ara

numara son 2 hane değiştirme acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell numaramı vodafone a taşıdım şimdi yeni hat almak yerine numaramın son 2 hanesini değiştirmek istiyorum ama arkadaşlarım numara turkcellin vodafonedan numaranı değiştiremezsin dediler bilgisi olan var mı acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Numaranın Son 2 Hanesini Değiştirme

Numaranızın son 2 hanesini değiştirmek isteyebilirsiniz, ancak bunun nasıl yapılacağından emin olmayabilirsiniz. Bu kılavuz, numaranın son 2 hanesini değiştirme işlemini farklı operatörler için açıklayacaktır.

Turkcell Numaranın Son 2 Hanesini Değiştirme

• Turkcell kullanıcıları, 123555son iki hane# numarasını arayarak son 2 haneyi değiştirebilirler.
    • Örneğin, numaranızın son 2 hanesi 56 ise, 123555*56# tuşlamasını yapmanız gerekir.

Vodafone Numaranın Son 2 Hanesini Değiştirme

• Vodafone müşterileri, 7000'i arayarak müşteri hizmetlerine bağlanabilir ve son 2 haneyi değiştirme talebinde bulunabilirler.

Diğer Operatörler

• Diğer operatörlerin farklı prosedürleri olabilir. Operatörünüzün web sitesini ziyaret edin veya müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsiniz.

Numaranın Son İki Hanesini Neden Değiştirmek İstersin?

İnsanlar çeşitli nedenlerle numaralarının son 2 hanesini değiştirmek isteyebilirler:

• Uğursuz olarak görülen bir numaradan kurtulmak
    • Kolay hatırlanabilir bir numara almak
    • Estetik nedenler

Önemli Notlar:

• Numaranın son 2 hanesini değiştirmek genellikle ücretsizdir.
    • Ancak, bazı operatörler işlem ücreti alabilir.
    • Numaranın son 2 hanesi değiştirildikten sonra, eski numaranız artık kullanılamayacaktır.
    • Tüm cihazlarınızdaki numaranızı güncellemeniz gerekecektir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • NUMARA TAŞIMA HİZMETİNDEN YARARLANAN ABONELER VODAFONE'DA NUMARA DEĞİŞİMİ YAPAMAZ!
  • Yazdıklarımı düzgünce okumadınız heralde bende aynı şeyden bahsediyorum vodafoneda değişim yapamıyorum başka bir yol bilen var mı diye sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun00500

Yazdıklarımı düzgünce okumadınız heralde bende aynı şeyden bahsediyorum vodafoneda değişim yapamıyorum başka bir yol bilen var mı diye sordum

Numara Turkcell ise Turkcelle geçip değiştirebilirsiniz, ama son iki hane falan değil, tamamı.
    Ya da avea ya geçip yine tamamını değiştirebilirsiniz.
    Son iki hane değişimi için numaranızın vodafone ait olması lazım. Yani 542-543 vs. gibi.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Avea ya geçince numara tamemen değişecek yani şuan kullandığım turkcell numarası yerine avea numarası alacağım demi yanlış anlamadım
  • quote:

Avea ya geçince numara tamemen değişecek yani şuan kullandığım turkcell numarası yerine avea numarası alacağım demi yanlış anlamadım

Doğru anladınız.

Muhtemelen numaranız 0553 lü bir numara olur.
  • quote:

Evet. Online işlemlerden numara değiştirmeye kısmına girip, orada size 5 numara sunulacak, sayfayı yeniledikce yeni 5 numara daha gelir, beğendiğiniz bir numaraya denk geldiğinizde onu işaretleyip değiştir butonuna tıklamanız yeterli. Tabiki işlem ücreti 15 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah saolasınız
  • Numaramin son 2 basamağini değistirmek istiyoruüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.