Şimdi Ara

Numara taşıdıktan sonra numara taşıma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden Turkcell kullanıyordum 2017 yılından beri şimdi vodafone operatörüne geçeli 1 hafta kadar oluyor taahhüt sürem bu 21.03.2022'de son buluyor cayma bedeli falanda ödemiyorum uygulamadan baktığım kadarıyla fakat evimde vodafone çekmiyor tekrar turkcell'e dönmek istiyorum 90 gün bekleme süresi diye bir şey okudum internette konuyu buraya taşımak istedim böyle bir süre var mı ?

• Böyle bir süre bulunmamaktadır, hemen şimdi gidip taşıma talebinde bulunabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. 

• MoonsterS M kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba vodafone numarayı online üzerinden taşımıştık 17 günün sonunda hattımız açıldı ancak arama ve sms alamıyorum, internette sorun yok aramada sms göndermede sorun yok. vf mh ulaşmak imkansız zaten de 2 kez görüşme sağladım aktivasyon 4-6 gün içinde yapılır diyorlar hat daha niye açıldı o zaman bu aktivasyon bitti demek değil mi anlamadım benzer bi durum yaşayan var mı önceki taşımalarda hat açıldığı anda tamamiyle aktif oluyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Gidin durum vodafone bayi calisanlar anlatin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 11 Mart 2022; 10:59:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkcell suan numarani tasirsin ama yeni musteriler icin sunulan kampanyalardan yararlanmak icin 90 gun beklemelisin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    geçen yıl turkcellden tt 2 gün sonra tt den turkcell yönüne geçip kampanyalardan faydalanmıştım, şimdi turkcell hattı kontörlüye çevirip bir ay sonra faturalıya geçiriyorum oluyor kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 11 Mart 2022; 11:3:20 >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    onlarda bir şeyler bilse keşke

• kimse yazmamis ben bilgi vereyim. istedigin zaman tasiyabilirsin. hatti 0 olarak actirirsan 90 gun suresi vardir
    hayirli forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.