Şimdi Ara

Numara taşıma talebinde bulundum ama SMS gelmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün numara taşıma talebinde bulundum. Türk telekomdayım vodafone’a geçmek istiyorum. Daha önceden de turkcelldeydim. Turkcell’den Türk Telekom’a geçerken bilgilendirme SMS’i geldi. Ama Türk telekomdan vodafone’a geçerken gelmedi. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC1C520B1 -- 22 Şubat 2020; 1:28:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sisteme girince gelir
    telsiz kullanım bedelini almak için de gelir
  • Bu ay basinda ben de ttden turkcelle gecmek icim talepte bulundum..bilgilendirme sms i gelmedi. 4.gunun sonunda bayiye gidip durumu sordum. Numarayi yanlis girmisler :)

1 fatura donemi bekleyip dun tekrardan degisim talebi olusturduk .bayiden cikar cikmaz mesaj geldi bilgilendirme icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 23 Şubat 2020; 13:49:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Numara taşıma talebimi akşam saatlerinde bildirdiğim için mesaj sabah geldi numara taşıma talebiniz alınmıştır diye. Bu yüzden sorun yok şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Numara taşıma talebimi akşam saatlerinde bildirdiğim için mesaj sabah geldi numara taşıma talebiniz alınmıştır diye. Bu yüzden sorun yok şuan.
    Bende vodafone'dan TT geçmiştim akşam saatlerinde sabah gelmişti mesajı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.