Şimdi Ara

Numara Taşıma ve Cayma Bedelli Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea kontörlü hattı kullanıyorum ve Turkcell faturalı hatta geçme niyetim var. Cayma bedelli ve haftada 2 gün kullanmak istiyorum.
    Kafamda cevabını bilmediğim bir iki soru var.

Şimdi avea hattımı turkcelle taşırsam faturalı hat ilk vergisi 32Lirayı ödeyecek miyim + başka bir ücret var mı?

Doğum tarihim 1985 ve genç tarife opsiyonsuz olanından faydalanmak istiyorum.Doğum tarihim genç tarifeye geçmemde bir problem teşkil eder mi?

Eğer genç tarifeye geçemezsem , en ucuz geçebileceğim sabit ücretli tarife hangisidir?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kültabağı

Avea kontörlü hattı kullanıyorum ve Turkcell faturalı hatta geçme niyetim var. Cayma bedelli ve haftada 2 gün kullanmak istiyorum.
    Kafamda cevabını bilmediğim bir iki soru var.

Şimdi avea hattımı turkcelle taşırsam faturalı hat ilk vergisi 32Lirayı ödeyecek miyim + başka bir ücret var mı?

Doğum tarihim 1985 ve genç tarife opsiyonsuz olanından faydalanmak istiyorum.Doğum tarihim genç tarifeye geçmemde bir problem teşkil eder mi?

Eğer genç tarifeye geçemezsem , en ucuz geçebileceğim sabit ücretli tarife hangisidir?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Cevaplamaya Çalışayım

Faturalı Hattını Kapamadıgın Sürce Hangi Operatöre Geçersen Geç İstersen Kontörlü Yap Sonra Tekrar Faturalı Yap Hat Vergisini Ödemiyorsun.

3.soru Turkcelde En Ucuz Sabit Ücretli Tarife Tarife Saniye 1.80.TL

Edit: Pardon Avea Kontörlü Hatmış Evet İlk Hat Vergsini Ödüyorsun Hat vergisinden Baska Bir şey Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 7 Mart 2010; 21:49:07 >

• teşekkür ederim. Faturalı hat için vergi ödeme durumu kötü oldu.
  • quote:

teşekkür ederim. Faturalı hat için vergi ödeme durumu kötü oldu.

Avea kontorlu hattını turkcell faturaliya taşıdığında hiçbir vergi ödeniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Hocam Aradım Bununla İlgili Bir Bilgi Göremedim

Peki Vodafone Kontörlü Hattı Turkcel Faturalı Hatta Taşırsak ilk Hat vergisini Ödüyormuyuz?
  • bunun içinde ödenmiyor.
    sonucta kontorluden faturalıya geçiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

quote:

Peki Vodafone Kontörlü Hattı Turkcel Faturalı Hatta Taşırsak ilk Hat vergisini Ödüyormuyuz?

Adı üstünde yeni tesis vergisi. Mevcut var olan bir numarayı istediğin yere taşı vergi ödemezsin. O vergi adından da anlaşılacağı gibi numarayı ilk defa satın aldığınızda ödersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adı üstünde yeni tesis vergisi. Mevcut var olan bir numarayı istediğin yere taşı vergi ödemezsin. O vergi adından da anlaşılacağı gibi numarayı ilk defa satın aldığınızda ödersiniz.

Üstadım durumu anladım. Peki Turkcell bayiine gittiğimde benden nüfus cüzdanımın yanı sıra başka belge isterler mi? Adıma herhangi bir su, elektrik veya telefon faturası yok. Sadece kredi kartım var. Onun da ekstresi email ile geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üstadım durumu anladım. Peki Turkcell bayiine gittiğimde benden nüfus cüzdanımın yanı sıra başka belge isterler mi? Adıma herhangi bir su, elektrik veya telefon faturası yok. Sadece kredi kartım var. Onun da ekstresi email ile geliyor.

E mail ekstresi veya varsa araç ruhsatı da götürebilirsin, ekstre olmaz diyen bayi olursa başka bayiye uğra. Normal de kabul oluyor ama bilmeyen birine denkgelebilirsin.

• Çok teşekkür ederim.
  • Vergi olmaması iyiymiş.
  • Bugün Eşimin Telefonunu vodafone Kontörlüden Turkcel Faturalıya Taşıdım Vergi Alınmaması Çok iyi

Geçtigimiz Tarife Tarife Bir Saniye Geçtikten sonrada Her Yöne 120Dk Yaparız aylık 3-4 Lira Arası Bişey Öderiz
    Piri Reis Hocam Verdigin Bilgi İçin Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 8 Mart 2010; 14:57:36 >
  • imkanınız varsa OPSİYONSUZ genc tarife kullanın , bi kaç kuruş daha da az ödeyin :)
  • Eğer numaranı türkcell e taşıdıysan ne kadar pahalı olduğunu anlamış ve avea dan çıktığına pişman olmuşsundur.Vergi vesaire gibi detayları hesaplarken asıl olan ücret faktörünü dikkatten kaçırıyorsunuz.Türkcelin dakika ücretlerinin vodafondan aveadan çok daha daha pahalı olduğunu biliyor muydunuz?
    vergiyi birkez ödersin ama ücretleri her ay...Görüşme fiatlandırmalarını da hesaba kat bakalım ne çıkacak?
    Yağmurdan kaçarken denizde boğulacaksın dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdede2

Eğer numaranı türkcell e taşıdıysan ne kadar pahalı olduğunu anlamış ve avea dan çıktığına pişman olmuşsundur.Vergi vesaire gibi detayları hesaplarken asıl olan ücret faktörünü dikkatten kaçırıyorsunuz.Türkcelin dakika ücretlerinin vodafondan aveadan çok daha daha pahalı olduğunu biliyor muydunuz?
    vergiyi birkez ödersin ama ücretleri her ay...Görüşme fiatlandırmalarını da hesaba kat bakalım ne çıkacak?

Avea 3 ayda bir 4 lira ödeyerek, aylık 120dk heryöne konuşturuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdede2

Eğer numaranı türkcell e taşıdıysan ne kadar pahalı olduğunu anlamış ve avea dan çıktığına pişman olmuşsundur.Vergi vesaire gibi detayları hesaplarken asıl olan ücret faktörünü dikkatten kaçırıyorsunuz.Türkcelin dakika ücretlerinin vodafondan aveadan çok daha daha pahalı olduğunu biliyor muydunuz?

6 aylık konuyu nereden bulup cıkardınız böyle de ilk mesajınız oldu!?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.