Şimdi Ara

Numara taşınabilirliği??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar numaramız değişmeden istediğimiz op.u kullanma (numara taşınabilirliği)
    başladımı? değiştiren varmı? yada nezaman başlıyacak bilgisi olan varmı?

• biraz araştırsaydın aslında bayaa haber çıktı bununla ilgili. 2008 sonu gibi çıkacak .
  • Tabiki araştırdım bazı kaynaklar bu konuyla ilgili mahkame kararı olduğunu çok kısa zamanda hayat geçirileceği ile ilgili.
    Bazıları ise GSM op.u(turkcellin) buna karşı çıkması sonucunda çoook uzun bir zaman sonra belki gerçekleşebileceğini söylüyor.
  • yok turkcell davayı kaybetti. ALtaypısı hazırlanıyor 2008 sonu gibi olucak sanırım.
  • B hızmet daha çıkmadı..ama xuadrox un dedıgı gıbı yıl sonu olur..
  • turkcell hukuki olarak zaman kazanmaya çalıştı, başardı. ama kozları bitti...
    yasal süreç işliyor...
    araştırmalara göre turkcell %30 civarında aktif abonesini kaybedebilirmiş...
    buda 2008 içinde artık cepöğrenci ve mobil öğrenci ayarında tarifelerle geleceği anlamına geliyor...
    tabiri caizse seve seve yapacak
    %30 onun için bile çok büyük rakam.
    türkiyede yeni sektöre giren bir internet şirketinin alt yapısını vodafone da kullanacakmış,
    çalışan bir arkadaşım var, optik kablo döşüyorlar...
    o da vodafonun altyapıyı güçlendirmekte olduğunu, yakında çok iyi kampanyalarla rakiplerini ezmeyi deneyeceğini söylüyodu.
    avea ile ilgili bi duyumum yok, 10dk2kontör yerine oda 5dk1kontör olsa sms kampanyasıyla daha kralı yok zaten...

• Bence buna yakın bir hizmeti avea zaten yapıyor. Avea size yeni nuaranızı duyurmak için her yöne göndereceğiniz 250 sms hakkı sunuyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcellden numara taşıma
    2 hafta önce açıldı
    E sim numara taşıma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üç operatörüde kullandıgımdan sahsen benım ıcın gerek yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

Üç operatörüde kullandıgımdan sahsen benım ıcın gerek yok..

hocam helal olsun valla ben şimdi 2 hatta başladım zor sabrediyom 2 telefona. Kessin kırcam bitanesini bu sinirle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

hocam helal olsun valla ben şimdi 2 hatta başladım zor sabrediyom 2 telefona. Kessin kırcam bitanesini bu sinirle..

İlk zamanlar zorluk yaşadım ama sonra alıştım..En kötü bir tarafı bır guvenlık yerınde 3 telefonu bırden cıkraıp gostermek.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

İlk zamanlar zorluk yaşadım ama sonra alıştım..En kötü bir tarafı bır guvenlık yerınde 3 telefonu bırden cıkraıp gostermek.

Valla aynen öyle yaa.. çıkar çıkar bitmio

cüzdan + 1. telefon + 2. telefon + mp3 player + paso + ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 10 Ocak 2008; 18:57:49 >

• Turkcell şu an ne yazık ki büyük indirimler yapamıyor. Önünde yasal engeller var.Rekabet Kurumu bu tarz indirimleri izin vermiyor.
    Turkcell'in abone kaybetmesine sebep olacak bir durum daha var. O da insanların birden fazla Turkcell hatta sahip olması.
    En azından benim için öyle.
    5 tane Turkcell hattım var. Numara taşınabilirliği gelirse birini Vodafone , birini Avea yaparım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.