Şimdi Ara

Numara Taşıyacaklara Tavsiyelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone'a yeni geçecekler için faturasız seçenekler;
    a) 1 gb - 750 dk - 5000 sms 17 tl
    b) 2 gb - 750 dk - 5000 sms 22 tl
    c) 3 gb - 750 dk - 5000 sms 28 tl
    d) 2.5 gb - spotify - 750 dk - 5000 sms 27 tl

25 yaşını doldurmamış müşteriler için aynı fiyatlara gece geçerli 2 gb ek internet hakkı veriliyor.

ayrıca bittikçe dolan & esnek tarife denen şeyde 10 tl vererek bir hizmeti, 15 tl vererek tüm hizmetleri tamamen doldurabiliyorsunuz.

mesela c şıkkındaki 3 gb'lık paketi seçtiniz, dakika ve sms bitmez zaten internet bitiyorsa 10 tl ödeyip 3 gb daha doldurursunuz ve 6gb-750dk-5000sms 38 tl'ye gelmiş olur. ya da b şıkkındaki 2 gb'lık pakettesiniz, internet bitince 10 tl'ye 2 gb daha doldurursunuz 32 tl'ye 4gb-750dk-5000sms olmuş olur.

türk telekom'a yeni geçecekler için faturasız seçenekler:
    a) 2 gb - 750 dk - 1000 sms 19 tl
    b) 3 gb - 750 dk - 1000 sms 25 tl
    c) 5 gb - 750 dk - 1000 sms 35 tl
    d) 6 gb - 1000 dk - 1000 sms 39 tl
    e) 8 gb - 1000 dk - 1000 sms 49 tl

vodafone ve türk telekom/avea için bir marka tercihiniz yoksa bu rakamlar üzerinden kararınızı verebilirsiniz.

paketlerde konuşma süreleri aynı ve sms de gereksiz fazla zaten. önemli olan internet ve fiyatlar. buna göre;
    1 gb internet kullanımı için vodafone
    2 gb internet kullanımı için türk telekom
    3 gb internet kullanımı için türk telekom
    4 gb internet kullanımı için vodafone
    5 gb internet kullanımı için türk telekom, (spotify kullanmak isterseniz vodafone)
    6 gb internet kullanımı için vodafone daha iyi.

ancak 25 yaşın altındaysanız ve gece 12-6 arası geçerli 2 gb hediyeyi kullanma durumunuz varsa vodafone tüm gruplarda en iyisi olur.

• Emekleriniz için teşekkürler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesintisiz iletişim için Turkcell derim, tek geçerim,
    Ammmaaaaa....! Bir ayrıntı var. İnternet önemli diyenler üst tarife/paketleri almak zorundalar yoksa 7 Megabit hız sınırlaması ile internet veriyor Turkcell, diğerleri pek nadir kısıtlıyor genelde herkese aynı hızda veriyorlar.
  • 1 nisanda daha farklı tarifeler çıkar mı diye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu spotify li paket çok iyi gibi yanlız sormak istediğim birşey var freezone un bir kampanyasımi bu? Hat aileden birisinin üzerine 25 yaş üstünde fakat ben 25 atiyim alabilirmiyim bu paketi?

• Stickand kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsiniz. Hat sahibi 25 yaş üstü olsa bile, aynı aile içerisinde 7-25 yaş aralığındaki herhangi birinin kimlik numarasını kabul ediyor Vodafone.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an turkcell'deyim ama hattımı taşımak istiyorum. numarayı taşıdığımızda sorgusuz sualsiz faturaya ek cihaz veren var mı?
  • berden kullanıcısına yanıt
    Bu konuda en esneği Avea yani TürkTelekom. Vodafoneda puan saçmalığı var. Mesela benim Findex kredi puanım 1700 üstünde yani çok iyi aralığında, merak edip Vodafone'dan Note5 veya iphone 6s Plus alabiliyor muyum diye geçen sorgulatma yaptırdım 600 puanım çıktı . (Numaramı Aralık 2015de taşıdım. yani 3 aydır kullanıyorum Vodafone) 600 puanla da Samsung J7 veya Vodafone'un sattığı kendi telefonundan başka pek alternatifim yokmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Evet alabilirsiniz. Hat sahibi 25 yaş üstü olsa bile, aynı aile içerisinde 7-25 yaş aralığındaki herhangi birinin kimlik numarasını kabul ediyor Vodafone.

hocam bu 27 tl lik kampanya linkini atarmısınız rica etsem aradım bulamadım. birde bu 25 yaş altı freezone ile alakası yok dimi woops gibi tc ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 26 Mart 2016; 14:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bu konuda en esneği Avea yani TürkTelekom. Vodafoneda puan saçmalığı var. Mesela benim Findex kredi puanım 1700 üstünde yani çok iyi aralığında, merak edip Vodafone'dan Note5 veya iphone 6s Plus alabiliyor muyum diye geçen sorgulatma yaptırdım 600 puanım çıktı . (Numaramı Aralık 2015de taşıdım. yani 3 aydır kullanıyorum Vodafone) 600 puanla da Samsung J7 veya Vodafone'un sattığı kendi telefonundan başka pek alternatifim yokmuş..

Vodafone'da şöyle bir durum var;

- Üzerine kayıtlı kaç adet hat var?
    - Faturalar düzenli ödeniyor mu?

Mesela vodafone'da adıma kayıtlı 5-6 hat var. bu hatlar sayesinde Bir dönem puanım 3.800'e kadar çıktı, adamlar bana "istersen sana iPhone 6S 128'lik verelim" dediler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.