Şimdi Ara

Numaralı Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 senedir gözüm de sıkıntı olduğunu hissediyordum.Bugün doktora gittim miyop 0.50 - 0.75 ve astigmat 0.50 - 0.50 çıktı.Doktor sürekli kullanmamı söyledi şimdi ben gözlüğü sürekli kullanmak mı zorundayım ? Derslerde ve televizyon izlerken filan taksam geri kalan zamanda çıkarsam ne olur ?

• aynı benımde 3-4 sene once aynı derecedeydı gozluk aldım ama sadece evde kullandım sonuc sımdı 2.50 bırı 3.00 derece dıger gozum pişmanım tak kullan kardesım astıgmat da etkılıyo
  • Sağol hocam, gözlükle idare edecez artık yapacak bir şey yok
  • Kesinlikle tak benim numaralarda aynı senin gibiydi 0.50 vs. şimdi 2,00 takmamanın cezası yada olmadı lens al takmak istemiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordC1

Arkadaşlar 2-3 senedir gözüm de sıkıntı olduğunu hissediyordum.Bugün doktora gittim miyop 0.50 - 0.75 ve astigmat 0.50 - 0.50 çıktı.Doktor sürekli kullanmamı söyledi şimdi ben gözlüğü sürekli kullanmak mı zorundayım ? Derslerde ve televizyon izlerken filan taksam geri kalan zamanda çıkarsam ne olur ?

Taksan da takmasan da o gözün numarası ilerleyecek. Ben gözüm 0.50 iken takmaya başladım -sürekli takıyordum okulda evde vs.- şuan 2.50 oldu. Gözlük takmak numara ilerlemesini hızlandırıyor.
  • quote:

Arkadaşlar 2-3 senedir gözüm de sıkıntı olduğunu hissediyordum.Bugün doktora gittim miyop 0.50 - 0.75 ve astigmat 0.50 - 0.50 çıktı.Doktor sürekli kullanmamı söyledi şimdi ben gözlüğü sürekli kullanmak mı zorundayım ? Derslerde ve televizyon izlerken filan taksam geri kalan zamanda çıkarsam ne olur ?

Taksan da takmasan da o gözün numarası ilerleyecek. Ben gözüm 0.50 iken takmaya başladım -sürekli takıyordum okulda evde vs.- şuan 2.50 oldu. Gözlük takmak numara ilerlemesini hızlandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

quote:

Hep bu astigmat yüzünden böyle oldu ya yorum için sağolun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Çalıştırıcı Gözlük...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.