Şimdi Ara

Numaramı yeni taşıdım, Paketlerde kafam karıştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Numaramı avea ya yeni taşıdım. Henüz açılmadı hat.

Efsane Yıkılan Paket’te her yöne 500 dakika + her yöne 5000 SMS + 1 GB cepten internet sadece 23 TL!
    bu pakete geçecektim ama meğersem paketin süresi dolmuş. "Yıkılan Paket yeni müşteri alımına kapatılmıştır." varmış.

Süper Üçlü Paket gördüm fakat bununda fiyatı biraz yüksek gibi ve bana sms ve 2 gb fazla. yani 1 gb ve 100 sms hatta sms olmasa bile olur diye düşünüyorum. bu yüzden boş yere para ödemek istemem.

kısacası bana 500 dk + 1gb internet yada buna yakın bi tarife varmı ?

bu arada faturasız hat kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashab -- 21 Şubat 2014; 13:58:31 >

• http://www.woops.com.tr/faturasiz-woops/paketler/woops-firsata-bak-yeni

Her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS, 2 GB’lık her şey dahil paket ayda sadece 23 TL!

bu WOOPS ta nedir arkadaşlar ? sitemizde biraz bilgiler vermilmiş. inceledim ama tam çözemedim mevzuyu.
  • Woops iyi bişey :)
    Geçiş sağlandıktan sonra TC numaranı (7-26 yaş arası herhangi birinin tc si de olur) yazıp 4545'e gönderiyorsun. Böylece woopslu oluyorsun. Sonra kendine uygun paketi aliyorsun.

23 liralık paketide alabilirsin, 20 liraya şöyle bişey var, ben bunu kullanıyorum.
    http://www.woops.com.tr/faturasiz-woops/paketler/kafama-gore-paketler-500
  • Dostum illa 26 yaşından küçük birisi şartı? Ben 30u dsvirdimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashab

Dostum illa 26 yaşından küçük birisi şartı? Ben 30u dsvirdimde

Yaşı küçük bir kardeşiniz ya da yakınınız varsa onun tc kimlik numarası ile de olur. Hat sizin üzerinize tabi. Bu sadece woops üyeliği için gereken bir şey. Bu şekilde woops üyesi olmak için o tc kimlik numarasını 11 hane olarak olduğu gibi yazıp 4545'e gönderin.
  • Bi yiğeninkini istedim vermedi bende avea ya geçeceğim diyor. TC NO nun sorun olacağı aklıma gelmezdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olur Tc kimlik ya sorun olmayacağını düşünmemeniz hata.
  • TC sorununu çözdüm. biri vermez ise öbürü verir elvette

arkadaşlar bu pakete kayıt yaptırmak istedim ama Hatalı kod girdiniz diyor. SUPER FIRSAT TC KIMLIK NO (11haneli tc yi yazıyorum) 4545 sms yollluyorum. ama yinede hatalı kodlama diyor. faturasız kullanıyorum.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/woops-firsata-bak

Her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS, 2 GB’lık her şey dahil paket ayda sadece 23 TL! Üstelik hem faturalı hem de faturasız!

tarifemden kaynaklanabiliyormu bu sorun ? Geçerli Tarifeniz : Mobil Ogrenci Pack Tarifesi online işlem merkezinden öğrendim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashab -- 26 Şubat 2014; 9:45:49 >

• Hay bunların allah canlarını alsın. ula siteye yazmışlar" SUPER FIRSAT TC KIMLIK NO yazıp 4545’e ücretsiz SMS göndermen yeterli." diye ama yazmamışlar ki woops üyesi isen SUPER FIRSAT yazman yeterlidir diye. meğersem hatayı bu yüzden veriyorumuş.

Face deki sayfalarını araştırdım. orada yazıyorumuş. bu sorunla karşılaşan olursa SUPER FIRSAT yazıp 4545’e göndermen yeterlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.