Şimdi Ara

nviada nx8800 gts sorunu var iki dakka uğra kardeş :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistemim ;
    Asus M2N anakart
    nx8800 gts o.c 512 mb
    amd athlon x2 5600+
    3x2 800 mhz ddr2 + 1x1 ddr2 800 mhz ram top=7 gb ram
    160 gb sata hdd
    win 7 ult. 64 bit
    ve markasını tam analizleyemediğim bi psu galbia 350 w

arkadaşlar böyle bi sistemim var farkındayım cok mukemmel değil ama iş görüyor :) bende başka bi ekrankartı daha var onu kullanıyorum (asus eax pro x1600) çünkü diğer 8800 de bazen arıza yapıyor ısınıyor ekran kartı biliyorum fan ayarı falan yaptım ama genede fan %80 ken bile arıza yapıpğ renkler birbirine giryor sonra pc kapanıyor (genelde ekran cozunurlugunu cok fazla yukselttıgımde ya da bi oyunda oldugumda oluyor hadi bunları anladım da film izlerken niye oluyon dimi ? ) ve sırf bu yuzden kullanamıyorum ekran kartımı sebebı nedır ? çözümü nedir? aşağıya fotografını koyacam ekran kartının ve lütfen sistemi çöpe at falan demeye çalışmayın farkındayım sistemin ;) bilgisayardan anlarım temizliğini eksiksiz yaparım heryerde termal macun var kendım yapıyorum bu işleri falan ? ama gene de geliyor başa böyle şeyler :)

şimdiden teşekkür ederim saygılı arkadaşlara :)
     nviada nx8800 gts sorunu var iki dakka uğra kardeş :)

• Ekran kartının soğutucusunu sökün termal macununu temizleyin 180 derecede 8 dakika alüm,nyum folyoya sarıp fırında pişirin soğuyunca termal macun ya vatandan alın ya da mahalle pc cisinde varsa alın güzelce netten video izleyerek sürün soğutucuyu monte edin dikkat pcb ye gelmesin tornavida kartınız büyük ihtimalle 7 8 ay sorunsuz kullanılır.
  • mexmet03 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediği gibi fırınlama yapın
  • fırınlamayı biliyorum da fazla yanasmak istemiyorum bilmediğimden ya da yapamayacagımdan değil böyle bi sorunum olmustu laptop da fırınlama yaptıktan sonra arıza devam ettı ettı 1 ay sorunsuz kulllandım sonra bum :) buda böyle olmasın diye düşündüm ama yapacak birşeyim yok galiba dimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.