Şimdi Ara

nvidia 306.23 WHQL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N53sv deki Gt 540M Nvidia driverını güncelledikce Windows verdiği deneyim puanı düşüyor. bir zamanlar 6.9 du, bi ara 6.7 ydi şimdi ise 6.4 olmuş. bu düşüş sizce performans düşüşümü yoksa baz alınan kartların değişmesi mi?. Mesela Asus da 1 yıl önceki driverı veriyor, bunun sebebi hatasız, en iyi olmasından mı yoksa tembelliğinden mi?
    Sizce bir zamandan sonra son driverı kullanmayı, kurmayı bırakmak gerekiyor mu?

• Driveri yayınlayan firma mevcut kartınızda belirli uygulamalar için performans artışı getirdiğini söylemedikçe,
    Herhangi bir programdan, oyundan ötürü sıkıntı yaşamadıkça,
    Sistemde bir tutarsızlık oluşmadıkça ekran kartı sürücüsünü sürekli güncellemek gerekmiyor. Şu an oynadığınız oyunlarda, kullandığınız programlarda herhangi bir sorun yaşamıyorsanız ve sizdeki gpu için spesifik olarak belirtilmiş bir iyileştirme içermiyorsa yeni sürücüyü kurmak birşey getirmiyor. Tabi sürücü notlarını iyi okumak gerek.
  • Puana takılma puanla pek alaka durum değil.
    Yeni driverlar ile oyunlarda iyileşme oyunların pc deki oynanabilirlik yüzdesi yükseliyor.(daha iyi optimize)

Yani Güncel driverlar her zaman iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Driveri yayınlayan firma mevcut kartınızda belirli uygulamalar için performans artışı getirdiğini söylemedikçe,
    Herhangi bir programdan, oyundan ötürü sıkıntı yaşamadıkça,
    Sistemde bir tutarsızlık oluşmadıkça ekran kartı sürücüsünü sürekli güncellemek gerekmiyor. Şu an oynadığınız oyunlarda, kullandığınız programlarda herhangi bir sorun yaşamıyorsanız ve sizdeki gpu için spesifik olarak belirtilmiş bir iyileştirme içermiyorsa yeni sürücüyü kurmak birşey getirmiyor. Tabi sürücü notlarını iyi okumak gerek.

+1. ..Çok güzel özetlemişiniz
  • gtx560 için yükledim 7.7 puan 6.0 a düştü bu düşüş anormal degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

gtx560 için yükledim 7.7 puan 6.0 a düştü bu düşüş anormal degilmi

Ben de yüklemeyi düşündüm fakat üşendim.Peki oyun performansında değişiklik var mı?
  • Gtx 670 Power Edition var.
    Crysis 2'de 306.02 beta'ya göre 2 fps kayıp oldu. Diğer oyun ve benchmark'larda durum nasıldır, bilmiyorum. 3dmark ve güncel oyunlardaki duruma bakıp yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

gtx560 için yükledim 7.7 puan 6.0 a düştü bu düşüş anormal degilmi

Benim 7,9 bir şey değişmedi hatta kaayle bile almıyorum. Ne çok seviyorsunuz siz şu windows puanlamasını hala hikaye olduğunu anlamanız gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.