Şimdi Ara

Nvidia 540M(optimus) düşük FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Geçen hafta Amerika'dan RF711-S02 kodlu Samsung marka laptop aldım.i7 2630QM 4gb ddr3 ram ve 540m(Optimus)ekran kartı var.LAptop'u ilk açtığımdan beri yavaş çalışıyor.İçindeki saçma samsung uygulamalarıdır diye format attım fakat sorun hala devam ediyor.Bilgisayar yaklaşık 1 dakikada açılıyor.Belki daha fazla.Oyunlarda iyi bir performans alamıyorum.Bu arada oyunları ekran kartı ile çalıştırıyorum.Hani deli oluyorum şu anda.Tertemiz makina fakat yavaş çalışıyor.Birde sizin düşüncelerinizi almak istedim.Şimdiden teşekkür ederim.

• hangi oyunlarda hangi ayarlarda kaç fps alıyosun biraz daha detay versen iyi olur. ayrıca sürücüleri güncelle. kaynak izleyiciden kaynak tüketen program varmı bir bak
  • Tüm sürücülerim güncel ekran kartı windows update vs. Mesela Lol'de gölgeyi açamıyorum fps düşüyor.Diğer ayarlar full.Driver'da 1600x900 fakat anti aliasing'i hiç açamıyorum.Fps ise açmadığım zamanlar 25 civarında.denetim masasındaki nvidia dan sadece nvidia ile çalıştır herşeyi dedim ve öyle de yapıyor fakat makina hakkını vermiyor hakkınııııı
  • bu makinenin yavaş olmasına imkan yok, yine de sorunun ekran kartıyla alakalı olduğu düşüncesindeyim, nvdia yazılımından ayarları tekrar gözden geçirin
  • güncel driver'ları yükle, yüksek performansa geç, nvidia kontrol panelinde 3d kısmındaki genel ayarı nvidia seç vs oyunları sağ tıklayıp grafikten nvidia seçerek girmeyi dene
  • yok hocam olmuyor.Peki samsung laptopların yavaş çalıştığına dair bir şey duydunuz mu arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.