Şimdi Ara

NViDiA 8600gt kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nvidia 8600gt 512mb ddr3 fansız(silent) kullanıyorum oyun oynamadığım halde ekran kartı 51-52 derece arasında oluyor oyun oynarken de en fazla 74 gördüm....bu ekran kartını kullanan arkadaşlar varsa ekran kartı sıcaklıklarını yazabilirler mi acaba...

• Benımde Sizin Degerlere Yakın Fakat Ocliyken Def Ayarlarda bosta 47 Cıvarındaydı Yuk Altında Bakmadım Fan %50de
  • benim yükte 55C oluyor
  • Benim de Palit 8600gt sonic+ boşta 46, oyunlarda 65 dereceyi buluyor. Normal mi sizce?
  • pasif soğutma olduğu için o değerler normal. eğer uygun soğutucu bulup değiştirirseniz değerler düşer..
  • kasa içi soğutmanız fansız modellerde sıcaklığı çok fazla etkileyecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Benim de Palit 8600gt sonic+ boşta 46, oyunlarda 65 dereceyi buluyor. Normal mi sizce?

bence normal hocam bende bu kartı kullanıyorum hemen hemen aynı sıcaklık değerlerini alıyorum seninkiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    9600gt dx10 ve win7-64bit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimkisi Sparkle Calibre 8600GT 512MB Ram ve şuan baktım boştayken 60c oyundayken 85-90'a kadar çıkıyor, e artık yaz geldi sıcaklıktan dolayıdır, kışın hiç böyle değildi...Ya yeni bi ekran kartı yada yeni bi soğutucu almak şart..

İmzamda da resmine bakabilirsiniz, dandik soğutucusu ve çok sesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 22 Mayıs 2008; 11:00:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.