Version 306.02 - BETA Release Date Mon Aug 27, 2012 Operating System Windows 7 64-bit Windows 8 64-bit Windows Vista 64-bit Language Turkish
Bu, NVIDIA Verde Dizüstü Bilgisayar Sürücüsü Programının bir parçası olarak desteklenen NVIDIA dizüstü bilgisayarı GPU’ları üzerine yüklenebilecek bir referans sürücüdür. Ancak, dizüstü bilgisayarı orijinal donanım üreticinizin (OEM) kendi sitesinde sizin dizüstü bilgisayarınız için onaylı sürücüleri sağladığını dikkate alın. NVIDIA, dizüstü bilgisayarınız için önerilen yazılım güncellemeleri hakkında OEM’inizden gerekli kontrolleri yapmanızı önermektedir. OEM’ler bu sürücünün kullanılmasından kaynaklanan sorunlar için teknik destek sağlamayabilir.
Bu sürücüyü yüklemeden önce: Lütfen dizüstü bilgisayarınızda desteklenen bir GPU olduğundan emin olun (lütfen aşağıdaki Desteklenen Ürünler sekmesine bakın). 2) Mevcut sistem konfigürasyonunuzu yedeklemeniz önerilir. Talimatlar için burayı tıklayın. 3) Eğer Dell Inspiron 1420, Dell XPS M1330, Dell XPS M1530 veya Dell Latitude D630/D630c kullanıcısı iseniz, önce bu Dell yazılım güncellemesini yüklemeniz önerilir. Bu, R304 sürücü ailesinden ilk beta sürücüdür (304.xx ile 306.xx arası). R304 Sürücülerdeki Yenilikler:
GPU Desteği GeForce GTX 660 Ti için destek eklendi. Eski Ürünler için Destek Bildirimi: GeForce R304 sürücülerinden sonra GeForce 6 serisi ve GeForce 7 serisi GPU’lar eski ürün desteğine geçecekler. GeForce R310 sürücüler (sonraki önemli sürücü ailesi) bu ürünleri desteklemeyecek. NVIDIA TXAA Desteği NVIDIA TXAA donanım AA, özelleştirilmiş CG film tarzı AA çözme ve geçici bir filtrenin bir araya getirilmesi ile özellikle geçici örtüşmeleri (hareketteki yavaşlamaları ve titremeleri) azaltmak için tasarlanan yeni bir kenar yumuşatma tekniğidir. The Secret World TXAA destekleyen ilk oyundur. TXAA, GeForce GTX 600 serisi Kepler tabanlı GPU’larda desteklenmektedir. TXAA hakkında daha fazla bilgiyi GeForce.co.uk adresinden alabilirsiniz. Performans Artışı – GeForce 301.42 WHQL onaylı sürücüler ile karşılaştırıldığında bazı PC oyunlarında GeForce 400/500/600 Serisi GPU’larda performans artışı sağlar. Sonuçlar GPU’nuza ve sistem konfigürasyonunuza göre değişecektir. GeForce GTX 680: Batman: Arkham City oyununda %18’e kadar Dragon Age II oyununda %15’e kadar S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat oyununda %10’a kadar Total War: Shogun 2 (en son oyun yaması ile performans sorunu giderildi) oyununda %60’a kadar GeForce GTX 560: Batman: Arkham City oyununda %14’e kadar SLI ile Battlefield 3 oyununda %5’e kadar Dragon Age II oyununda %4’e kadar SLI ile The Witcher 2: Assassins of Kings oyununda %8’e kadar Lost Planet 2 oyununda %7’ye kadar NVIDIA SLI Teknolojisi – Aşağıdaki SLI profilleri eklendi veya güncellendi: Alan Wake's American Nightmare – eklendi Borderlands 2 – eklendi Darksiders 2 – eklendi End of Nations - eklendi F1 2011 – güncellendi F1 2012 – eklendi Final Fantasy XIV – güncellendi Nexuiz - eklendi Orcs Must Die! 2 – eklendi PlanetSide 2 - güncellendi Saints Row: The Third – güncellendi Shogun 2: Total War – güncellendi Sleeping Dogs – eklendi Spec Ops: The Line - eklendi The Secret World - güncellendi Torchlight II - eklendi Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier - eklendi Tornado Force - eklendi Tribes: Ascend – güncellendi NVIDIA 3D Vision – Aşağıdaki 3D Vision profilleri eklendi veya güncellendi: Alan Wake's American Nightmare – Önerilmez olarak değerlendirildi A New Dawn – Orta olarak değerlendirildi All Zombies Must Die! Scorepocalypse – İyi olarak değerlendirildi ARMA 2: Operation Arrowhead – Orta olarak değerlendirildi Bang Bang Racing – Mükemmel olarak değerlendirildi Borderlands 2 – profil yeni yakınsama ayarları ile güncellendi Brave – 3D Vision Ready olarak değerlendirildi Devil May Cry 4- Orta olarak değerlendirildi Depth Hunter – değerlendirme 3D Vision Ready olarak güncellendi Dishonored – İyi olarak değerlendirildi End of Nations – İyi olarak değerlendirildi London 2012 The Official Video Game – Orta olarak değerlendirildi Mad Doc Jr.'s Doom Rails – Mükemmel olarak değerlendirildi Mass Effect 3 – oyun içi mesaj ve profil komünite 3D modları ile daha uyumlu olmak üzere güncellendi Max Payne 3 – değerlendirme Mükemmel olarak güncellendi ve oyun içi mesaj kullanıcıları DirectX 11 kullanmak, MSAA’yı etkisizleştirmek ve SSA0 kullanmak konusunda bilgilendirmek üzere güncellendi. Raiderz – Orta olarak değerlendirildi Roller Coaster Rampage – 3D Vision Ready olarak değerlendirildi SCANIA Truck Driving Simulator – Orta olarak değerlendirildi Street Fighter X Tekken – 3D Vision Ready olarak değerlendirildi Test Drive: Ferrari Racing Legends – İyi olarak değerlendirildi Tiger Woods PGA 12: The Masters – İyi olarak değerlendirildi Tribes: Ascend – Orta olarak değerlendirildi The Secret World – İyi olarak değerlendirildi The Walking Dead – İyi olarak değerlendirildi Diğer Profil Güncellemeleri Diablo III için NVIDIA Kontrol Paneli kenar yumuşatma desteği eklendi L.A. Noire için NVIDIA Kontrol Paneli kenar yumuşatma desteği eklendi Rayman Origins için NVIDIA Kontrol Paneli kenar yumuşatma desteği eklendi Star Wars: The Old Republic için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi Counter-strike: Global Offensive için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi MechWarrior Online için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi Guild Wars 2 için NVIDIA Kontrol Paneli ortam oklüzyonu desteği eklendi Media Player ve Movie Maker gibi birkaç indows programında FXAA etkisizleştirildi NVIDIA Surround Yeni sürücü yüklemesinden sonar Surround ayarları artık kalıcı olacak. NVIDIA CUDA CUDA Toolkit CUDA 5 Preview veya daha önceki bir sürümü kullanılarak geliştirilen uygulamalar için destek içerir. Daha fazla bilgiyihttp://developer.nvidia.com/cuda-toolkit adresinde bulabilirsiniz. Ana Değişiklikler GeForce GTX 600 serisi GPU’lardaki aralıklı vsync takılma sorununu giderir. Bazı üreticilerin fabrikada saat ayarı yapılmış olan kartlarının daha düşük varsayılan hızlarda çalışma sorunu giderildi. En son oyun yaması ile Total War: Shogun 2 oyunundaki performan sorununu giderir. Diğer Ayrıntılar
PhysX Sistem Yazılımı v9.12.0604.yükler HD Audio v1.3.18.0 yükler OpenGL 4.2 destekler GeForce GTX 600 serisi GPU’lar için DisplayPort 1.2 destekler GPU hesaplama için çok sayıda dil ve API (uygulama programlama arayüzü) destekler: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute ve Microsoft C++ AMP. SLI onaylı Intel ve AMD anakartlarda 3 yönlü SLI, Quad SLI ve SLI desteği dahil olmak üzere DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11 ve OpenGL üzerinde tek GPU ve NVIDIA SLI teknolojisini destekler.
Hızlısın Ben bugün fark ettim.
Lenovo Y580 kullanıyorum, GTX660M var beta driveri indirdim oyunlarda açık bir yavaşlama oldu just cause 2 max ayarlarda oynarken sorunsuzdu fps baya düştü, şimdi uninstall ettim eski driveri indiriyorum. Nedir bu beta driver sorunları anlamadım. Windows puanlarıda 7.2 den 6.8 e düşüyor.
Selamlar bende yükledim sistem puanlarında biri 5.9 diğeri 6.3 oldu. Şimdi ben tekrar 301.42'yi kurdum ama bir türlü kullanamıyorum Pes 13'e giremiyorum. Ne yapmam lazım 301.42 kurulu ama sanki kurulu değil gibi son beta sürüm 306.02'yi mi kurmam gerek?
Tekrar 301.42'y, kurayım dedim ama sürekli böyle oluyor. Ne yapmam lazım acilll yardımm !!!
Sorun sadece bende mi hiçbir nvidia sürmünü kuramıyorum daha doğru kuruyorum ama Nvidia Update vs. vs. yüklenmiyor, kurulmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme