Şimdi Ara

nvidia driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win7 64 bit ve gt 320m cuda ekrankartım var.nvidianın sıtesnden bunlara gore secım yapıp driverımı ındırıyorum fakat kurarken bu grafik surucusu , uyumlu grafık donanımı bulamdı uyarsı verıyor.

• Grafik kartının Gt 320m olduğuna Eminmisin?
  • evt ayrıyetten aygıt yonetıcısınden guncelle dedıgımde son surum yuklu oldugunu soyluyor. techpowerup z le baktıgımda 259. lı versıon kurulu oldugu gorunuyor ama nvidianın sıtesındn baktıgım da 260.99 versionunu buluyor son surum olarak
  • Çok tuhaf Ekran Kartının Driverları Varsa Sil ve bidaha Kurmayı Dene
    Ekran kartını Aldığında Kutusundan CD Çıkmadımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 10 Kasım 2010; 15:10:58 >
  • sildigimde de aynı sorunu verdı cdde de aynı 259. surumunu kuruyor.bisey farkettim inditdigim setup i kurarken extraction path de C:\NVIDIA\DisplayDriver\260.99\Vista 64-bit\English burda vista 64 bit yerine win 7 yazması gerekmezmi siteden de win 7 olanı ındırdıgıme emınım
  • Win 7 64 bit Kullaniyosan Win 7 64 bit ile uyumlu olan driver ı kurmalısın belki ondan hata veriyodur
  • win 7 64 bit i sectigimde indirdigi 260.99_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql yi inidiryo ama kurarken vista olarak gosteriyo cok ılgınc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html
    Bide Bunu Dene Bakalım olmazsa Söylersin
    ha bu arada Program Files Da Ekran Kartının Dosyaları Varsa Onlarıda Sil ve bu dirver ı kur
  • 260.99_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql
    Bak knk Orda Win7 WinVista 64 bit diyo Yani O driver Olması Lazım
  • dosyalarıda sıldım hatta 260.99 da sorun vardır dıye 260.89 ve 260 .63 beta yıda ındırdım denedım gene olmuyor.eniyisi cope atayım :D
  • Çok tuhaf Ekran Kartının Garantisi Varsa Değiştir Sana Yeni bi tane versinler
    Dikkat et Belki Ekran kartını Eski Modellerini verebilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.