bilgisayara steam aracılığı ile gta 4 kurdum.çalıştırdım.ilk başta grafik ayarlarını değiştirmeme izin vermiyordu gta.sonra biraz araştırdım ve dosya konumuna not defteri vs açtım ve oyuna girdim.bu sefer ayarları değiştirmem konusunda sıkıntı yaratmadı.Fakat night shadowu değiştirirken pc duraksadı.Dondu sandm ilk başta.Sonra ctrl alt del yaparak gta yı kapadım.ardından tekrar oyuna girdiğimde video belleği 53 mb yazıyordu.kıllandım ve nvidia uygulamasında girmek istedim fakat bilgisayarımda nvidia kart bulunmadığına dair bir uyarı aldım. pc intel i74710 hq nvidia gtx 860m 4gb 16gb ram lenovo y5070 lenovonun sitesinden ekran kartı driverini indirdim fakat yine işe yaramadı. yardım lütfen... .
sorunu kısmen çözdüm arkadaşlar.
geforce un kendi sitesinden 9 kasım güncellemesini indirdiniz mi ?
hocam öncelkle teşekkür ederim cevap için.Sorun driverlardan kaynaklı imiş.ekran kartı ile son yüklediğim en güncel driver pek iyi çalışmıyordu.oyunlarda pc kilitleniyordu.tek çare kapatıp yeniden açmayla çözülüyordu.biraz yabancı formlarda dolandım ve ekran kartımın son güncelleme ile değil de bir önceki software ile daha iyi çözüebileceğini öğrendim.Eski driveri(1 önceki yayımlanan driver) kurunca sorunun gerçekten çözüldüğünü gördüm. GTA IV teki yaşadığım kırılmalar da çözüldü ayrıca.
quote:
Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28
hocam öncelkle teşekkür ederim cevap için.Sorun driverlardan kaynaklı imiş.ekran kartı ile son yüklediğim en güncel driver pek iyi çalışmıyordu.oyunlarda pc kilitleniyordu.tek çare kapatıp yeniden açmayla çözülüyordu.biraz yabancı formlarda dolandım ve ekran kartımın son güncelleme ile değil de bir önceki software ile daha iyi çözüebileceğini öğrendim.Eski driveri(1 önceki yayımlanan driver) kurunca sorunun gerçekten çözüldüğünü gördüm. GTA IV teki yaşadığım kırılmalar da çözüldü ayrıca.
evet aynen öyle bende de o sorun oldu ama şimdi 399 sürümü var sanırım onu yükledim sorun ortadan kalktı sadece cihaz biraz yavaşladı gibi bide lenovonun kendi sitesindeki driverlar güncel değil onlara bakmam lazım onlarla alakalı problem olabilir. temmuz 2015 çıkışlı driverların çoğu