Şimdi Ara

Nvidia, ekran kartlarını yavaşlatan Discord sorunu için güncelleme sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia, ekran kartlarını yavaşlatan Discord sorunu için güncelleme sundu
    Son Discord güncellemesi Nvidia’nın RTX 3080 ve RTX 3060 Ti dahil bazı ekran kartı modellerinde bellek saatlerinin düşmesine neden olmuştu. Ekran kartı performansını ciddi oranda düşüren hatayı gideren güncelleme yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Nvidia GeForce RTX 4070 Ti resmen tanıtıldı: RTX 3090 Ti'dan hızlı!

GeForce RTX 40 serisi kartlara sahip kullanıcılar için Discord’un AV1 akışını etkinleştiren güncellemeyi sunulmaya başlandı. Bellek saati sorununun RTX 30 serisi kartları etkilediği, RTX 40 serisi kartlara sahip kullanıcıların yavaşlama şikayetinde bulunmadığı bildirildi.

Nvidia: Discord veya Windows güncellemesi değil, uygulama profil güncellemesi

Sorunun çözümü uygulama profili güncellemesi olarak sunuldu. Kullanıcıların profilleri dışa aktarmak, düzenlemek ve yeniden içe aktarmak için profil yöneticisi indirmesine gerek yok. Güncelleme önceden manuel olarak uygulanabilse de NVIDIA işlemi çok daha basit hale getirdi. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/02/04/nvidia-discord-bug-fix/

• Kafası karışanlar ve anlamayanlar için: Kısaca hiç birşey yapmanıza gerek yok güncellemeyi kendi kendine yapıyor.

• sorun amd kartlarda varmı olsa kesin amd nin sorunu olurdu fakat nvidia oldumu genelde sorun uygulamada olarak lanse ediliyor eger buda oyle ise hiç şaşırmam fanboylar lütfen münakaşaya girmeyelim bunu arastirin hak verirsiniz ozaman .windows advanced micro deviced driver update i yüzünden amd kartlar birsuru sorun yaşandı belkide hepsi bu yüzdendi kimse windowsun driver guncellemesini silip engellemeyi denemedi hatta windowsun kendi driverlerini silip engelleme uygulamasi bile sitesinden kaldirildi windows bunu neden diretti anlayamamistim.şimdi ise discord güncelleme aliyor nvidia kartlarin performansi dusunce hadi sorun discordda neden nvidia bunun icin güncelleme yayimliyor .bu arada birsüri sistem kurdum amd ekran karti olan müsterilerin sorunlarini zamaninda indirdiğim windowsun kendi aracıyla çözdüm hicbiride sorunum çözülmedi demedi nasıl bukadar eminsin dersen wattman sorunlarini bile bu şekilde çözdüm.zaten haberin başındaki resim bile size nedemek istediğimi anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 4 Şubat 2023; 18:14:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.