Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyundan 120'ye sabitledikten sonra ek program ile 125'e sabitlemeninin mantığı ne ki veya birinden birini yapın anlamında mı virgül koymuş .

birde 144'e yakın bir değer yerine niye 120 onu anlamadım

edit :http://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?f=5&t=3073

burda açıklıyormuş, bu daha mantıklı geldi bana

#1. V-Sync On (preferred):
    G-Sync enabled + V-Sync enabled (Nvidia Control Panel) + V-Sync disabled (in-game) + fps limit:
    100 Hz: 96 fps limit (in-game), 98 fps limit (RTSS)
    144 Hz: 140 fps limit (in-game), 142 fps limit (RTSS)
    165 Hz: 160 fps limit (in-game), 162 fps limit (RTSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 27 Kasım 2016; 22:35:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

oyundan 120'ye sabitledikten sonra ek program ile 125'e sabitlemeninin mantığı ne ki veya birinden birini yapın anlamında mı virgül koymuş .

birde 144'e yakın bir değer yerine niye 120 onu anlamadım

edit :http://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?f=5&t=3073

burda açıklıyormuş, bu daha mantıklı geldi bana

#1. V-Sync On (preferred):
    G-Sync enabled + V-Sync enabled (Nvidia Control Panel) + V-Sync disabled (in-game) + fps limit:
    100 Hz: 96 fps limit (in-game), 98 fps limit (RTSS)
    144 Hz: 140 fps limit (in-game), 142 fps limit (RTSS)
    165 Hz: 160 fps limit (in-game), 162 fps limit (RTSS)

Ya oyundan 120 ye sabitlerseniz , yada msi afterburner gibi yazılmlarla 125 kitlersiniz diyor. (3. parti yazılım ile yaparsanız ufacık bir gecikme olur demiş.)
    taboluyu kendi oluşturmuş okuyup araştırıp test ederek.

Mantıkla ilgisi yok tabloya bakıp 1ms olan kısımdakileri oyunlarda dene faydası oluyormu bak bukadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 27 Kasım 2016; 22:36:40 >

• TimFx kullanıcısına yanıt
    yok 2siyle birden yapıyor, oyunda ki limitler tam çalışmıyor çünkü 140a sabitlesen 140ı geçebiliyor. o yüzden birde dışardan 142'ye sabitliyor. 120-125 arasında fark biraz fazla olmuş.

144hz 140fps'de tearing oluyor diyorlar hala, bu nedenle 120ye kadar inmiş.

güncel hali buymuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 27 Kasım 2016; 23:5:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

yok 2siyle birden yapıyor, oyunda ki limitler tam çalışmıyor çünkü 140a sabitlesen 140ı geçebiliyor. o yüzden birde dışardan 142'ye sabitliyor. 120-125 arasında fark biraz fazla olmuş.

144hz 140fps'de tearing oluyor diyorlar hala, bu nedenle 120ye kadar inmiş.

evet adamın dediği gibi yaptım. Battlefront da denedim başarılı oldu. şimdi battlefield 1 de deniyorum. Mesele gecikmeyi en aza indirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 27 Kasım 2016; 22:39:0 >
  • Merhaba arkadaşlar, klassy bir pro oyuncuyum. Performansımı arttırmak ve rakiplerimi crush yapmak için gsync almak istiyorum.

Gtx 1080 sli kullanıyorum ancak performansı benim gibi bir gamere yakışmıyor. Gsync için monitör baktım pre oyunculara performans artışı getiren screen hiç bulamadım. Kaliteli insanlara yakışacak, arkadaşlarımın dibini düşürecek, oyunda herkesi bana hayran bıraktıracak bir monitör arıyorum acaba bu konuda bana verebileceğiniz bir öneri var Mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    :))) sen pro isen ben neyim bir boktan anlamayan promu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Merhaba arkadaşlar, klassy bir pro oyuncuyum. Performansımı arttırmak ve rakiplerimi crush yapmak için gsync almak istiyorum.

Gtx 1080 sli kullanıyorum ancak performansı benim gibi bir gamere yakışmıyor. Gsync için monitör baktım pre oyunculara performans artışı getiren screen hiç bulamadım. Kaliteli insanlara yakışacak, arkadaşlarımın dibini düşürecek, oyunda herkesi bana hayran bıraktıracak bir monitör arıyorum acaba bu konuda bana verebileceğiniz bir öneri var Mı?

Sayın görgüsüz procu arkadaşım öncelikle dürüst yaklaşımınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ancak 1080 sli kullanıpta bugüne kadar bu sistemi g-sync' siz monitör kullandığınız için sizi şiddetle kınıyorum. hemen evden çıkıp veya netten sipariş vermek suretiyle , DELL s2716DG ve ya asus PG279Q almalısın , ve tüm amatör fx5200 cü gençleri kendine hayran bıracak bir kitleye sahip olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

Merhaba arkadaşlar, klassy bir pro oyuncuyum. Performansımı arttırmak ve rakiplerimi crush yapmak için gsync almak istiyorum.

Sayın görgüsüz procu arkadaşım öncelikle dürüst yaklaşımınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ancak 1080 sli kullanıpta bugüne kadar bu sistemi g-sync' siz monitör kullandığınız için sizi şiddetle kınıyorum. hemen evden çıkıp veya netten sipariş vermek suretiyle , DELL s2716DG ve ya asus PG279Q almalısın , ve tüm amatör fx5200 cü gençleri kendine hayran bıracak bir kitleye sahip olabilirsin

Kardeş baktım ama bu monitörler 27" yani küçük. Çocuk monitörü bunlar. Pro gamere yakismaz. Uzun geniş plazma tv gibi bişey bakiyodum ben. Böyle eğik eğik oluyo ya hani onlardan.

Bikaçtane baktim netten yesilli rengi var parliyo isikla model ismini unuttum ama onun gsync var miydi bipmiyorum

• quote:

quote:

quote:

Kardeş baktım ama bu monitörler 27" yani küçük. Çocuk monitörü bunlar. Pro gamere yakismaz. Uzun geniş plazma tv gibi bişey bakiyodum ben. Böyle eğik eğik oluyo ya hani onlardan.

Bikaçtane baktim netten yesilli rengi var parliyo isikla model ismini unuttum ama onun gsync var miydi bipmiyorum

La bi git

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    yöneticileri buraya davet ediyorum, bu arakdaşın banlanmasını rica ediyorum.

• quote:

yöneticileri buraya davet ediyorum, bu arakdaşın banlanmasını rica ediyorum.

siteden atılsa ne olucak bu tip troll karakterler yeni kullanıcı ismiyle gene üye oluyorlar. Block tuşu bu nedenle var. Yazdıklarını görmüyor ve umursamıyorusunuz böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 28 Kasım 2016; 17:18:10 >
  • Bende g-sync i denemek istiyordum monitor falan bakmistim bi ara sonra unuttum gitti populerler de gordum konuyu okuyorum ciddi ciddi resimler vs inceliyorum sonra malum troll arkadasimiz girmis araya classy bir pro oyuncu olan ve rakiplerini crush edip herkesi kendine hayran birakan arkadas gulmedim de degil

Neyse arkadaslar soruma gelelim amazondan g-sync monitor getirebilirmiyiz? Bide bi yerde okumustum benq marka bi g-sync monitor de panel le alakali bir sorun mu ne varmis adam degistirmis yenisiylen falan duzgunu istedigi gibi gelmis okudugum zaman uretim olarak early stage oldugundan dolayi boyle sorunlar cikmasi normal diyordu eleman. Bu konuyu bilen varsa bilgilendirirse ekstradan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler G-Sync kullanmaya yeni başladım, masaüstünde curse açıkken curse e tıklayınca ekran titremeye başlıyor görüntü karıncalanıyor masaüstüne tıklayınca düzeliyor G-Sync masaüstünde çalışıyor sanırım ekran hz sinimi düşürüyor bu problemi yaşayan varmı baya sinirimi bozmaya başladı
    edit: masaüstü sorununu çözdüm ama GSYNC açıkken oyunlarda tearing oluşuyor acaba gsync devreye girmiyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 2 Aralık 2016; 11:7:42 >
  • S.a beyler ben asus PG248Q aldım cs go da yapmam gereken birşey var mı masa üstün de yapmam gereken birşey var mı ? ben 180HZ OC yaptım ama ara da böyle lag oluyormuş gibi oluyor sebebi nedir ayarları var mı var ise nelerdir ?
  • Oyunlarda G-Sync deneyimini yaşamak için Nvidia Control Paneldeki Düşey Senkronizasyon (V-Sync) "açık" mı yapmak gerekiyor?
    CS:GO'da bir sorun yok ama League Of Legends'da oyun içinde 144fps limit seçince yırtılma oluyor. V-Sync ve G-Sync açık. Limitsiz yapınca 144 sabitlenmiyor, tekrar +300'e çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unflexible -- 3 Ocak 2017; 18:11:20 >
  • arkadaşlar bu nvidia g-sync online oyunlarda gecikme yapıyor mu? Biri yardım edebilir mi? asus mg248q aldım fakat çıplak 144hz'nin pek faydası yok gibi. O yüzden bunu iade edip pg248q almayı düşünüyorum ama emin olamıyorum.
  • alihanoncul kullanıcısına yanıt
    o monitör(MG248Q) freesync destekli bir monitör. yani amd kartınız olması lazım ki bundan yararlanabilesiniz. diğerini almanız gerekiyor nvidia kullanıcısı iseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unflexible

Oyunlarda G-Sync deneyimini yaşamak için Nvidia Control Paneldeki Düşey Senkronizasyon (V-Sync) "açık" mı yapmak gerekiyor?
    CS:GO'da bir sorun yok ama League Of Legends'da oyun içinde 144fps limit seçince yırtılma oluyor. V-Sync ve G-Sync açık. Limitsiz yapınca 144 sabitlenmiyor, tekrar +300'e çıkıyor.

Evet hocam düşey senk açık oyun içinden v-sync kapalı olacak

Lol de öyle bir sorun var bende farkettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

o monitör(MG248Q) freesync destekli bir monitör. yani amd kartınız olması lazım ki bundan yararlanabilesiniz. diğerini almanız gerekiyor nvidia kullanıcısı iseniz.

biliyorum o yüzden çıplak 144 hz'nin bir yararı yok dedim. Ondan soruyorum eğer g-sync oyunlarda akıcı yapıyor okey ama acaba vsync gibi gecikme yapıyor mu onu merak ettim. Çünkü oynadığım oyunların çoğu online oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanoncul

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

biliyorum o yüzden çıplak 144 hz'nin bir yararı yok dedim. Ondan soruyorum eğer g-sync oyunlarda akıcı yapıyor okey ama acaba vsync gibi gecikme yapıyor mu onu merak ettim. Çünkü oynadığım oyunların çoğu online oyunlar.

Hayır gecikme yapmaz amacı o zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.